Реал без проблеми срещу Валенсия (видео)


FUTBOL-TV

Реал без проблеми срещу Валенсия (видео)

Реал Мадрид се наложи над Валенсия с 4:1 на "Сантиаго Бернабеу" в среща от кръга на Ла Лига.

Карим Бензема откри резултата от дузпа в 43-ата минута. Каземиро бе съборен от Омар Алдерете в наказателното поле и реферът без колебание посочи бялата точка. Дузпата бе превърната в гол от Бензема. Французинът стана четвъртият играч в историята на Реал с 300 гола в официални мачове за клуба след Алфредо ди Стефано, Раул и Кристиано Роналдо.

Малко след почивката Реал стигна до втори гол. Бензема и Винисиус скриха топката от бранителите на съперника, за да се стигне до втори гол. "Прилепите" бяха матирани от бързината и агресията на бразилеца, който нямаше как да сгреши, изскочил очи в очи със Силесен - 2:0 за Реал.

Бразилецът отбеляза втория си гол в мача в 61-ата минута. Бензема изведе Асенсио, който стреля, вратарят отрази, но кълбото отиде във Винисуис пред голлинията и той с глава направи резултата класически.

"Прилепите" върнаха един гол в 76-ата минута, когато Гонсало Гендеш бе точен. Гостите получиха правото да изпълнят дузпа, която бе спасена от Куртоа, но топката се върна при Гендеш и той я насочи във вратата. 

В 88-ата минута Бензема отбеляза второто си попадение в мача, с който оформи крайния резултат. Той получи топката в наказателното поле от Менди, отлично прецени ситуацията, завъртя се и прати топката в левия долен ъгъл на Силесен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
501