Виляреал с малко очаквана загуба (видео)


FUTBOL-TV

Виляреал с малко очаквана загуба (видео)

Виляреал допусна изненадваща загуба с 1:2 при домакинството на Осасуна в мач от 30-ия кръг на Ла Лига и по този начин компрометира сериозно шансовете си за класиране в европейските клубни турнири през следващия сезон.

През първото полувреме едно от по-интересните положения бе, когато ВАР отмени дузпа за Виляреал. Положението бе спорно, но в крайна сметка това може би бе правилното решение.

Иначе Монкайола даде аванс на гостите в 64-ата минута. Мануел Санчес центрира в наказателното поле на Виляреал, където Йон Монкайола засече топката и я прати в долния ляв ъгъл на вратата на Серхио Асенхо. Пет минути след това равенството бе факт. След бърза атака Жерар Морено се опита да подаде към Пако Алкасер, но Давид Гарсия си отбеляза автогол в опита да пресече подаването.

В 74-ата минута Рубен Гарсия центрира от корнер в наказателното поле на Виляреа, където Анте Будимир надскочи Фунес Мори и вкара топката във вратата на Асенхо, давайки нов аванс на тима си. Този резултат се запази, благодарение на отличните спасявания на Ерера.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
168