Пике: Знаем кои вестници са свързани с Барса и кой пише статии под невярно име


Н. Гавазов

Пике: Знаем кои вестници са свързани с Барса и кой пише статии под невярно име

Защитникът на Барселона Жерар Пике  коментира слуховете за конфликт на отбора с ръководството на клуба. Тази седмица в Mundo Deportivo бе публикувана статия, в която се твърдеше, че футболистите на испанския шампион разполагат с огромна сила в Барселона и самите те са виновни за неубедителния  старт на сезона.

По-конкретно се твърдеше, че играчите са заставили  ръководството да върне Неймар и са забранили на журналистите да пътуват с отбора за мачовете навън.

Според Marca,  играчите на Барселона са убедени, че статията в Mundo Deportivo е поръчана от Борда на директорите на Барселона, в опит да се окаже влияние върху тима. По такъв начин изданието, за което знае, че е рупор на Реал Мадрид, се опита да подхрани слухове за конфликт в лагера на каталунците.

Пике отрече това.

"Не искаме да се сърдим. Когато и двете страни не искат това, тогава няма и конфликт. Ние знаем какво се случва в клуба, знаем кои вестници са свързани с клуба и кой пише статии, като същевременно се подписва с  невярно име. Така че не искаме да се сърдим, нашата задача е да излезем на терена и да печелим трофеи.

Надявам се, че никой не иска да подхранва конфликти за нещо, което всъщност не е съществува", заяви Пике.

  Сподели
130