Резервите на Реал не впечатлиха, но победиха Леганес (видео)


В. Мухарски

Резервите на Реал не впечатлиха, но победиха Леганес (видео)

Реал Мадрид се наложи с 1:0 при визитата си на Леганес в първи двубой помежду им от 1/4-финалната фаза на Купата на Испания. Мадридчани изиграха слаб мач, но гол малко преди края им донесе успокоение за реванша. Трябва да се отбележи, че Зинедин Зидан заложи на голяма част от резервите, които обаче не впечатлиха.

Като цяло двата тима изиграха скучен мач, а домакините могат да съжаляват, че не стигнаха до нещо повече срещу своя именит съперник. В 34-ата минута Ковачич не успя да се разпише от отлична ситуация. След почивката домакините заиграха по-добре, като на два пъти бяха близо до гол. В 66-ата минута Йоренте за малко да си отбележи автогол с глава, след като засече центриране в опита си да изчисти, като топката тупна върху напречната греда и излезе в аут.

В 75-ата минута Бовю отправи силен удар от воле, но Касийя се отчете с отлична изява и запази резултата непроменен. В самия край на мача Реал стигна до успеха, след като Марко Асенсио засече центриране от трудна позиция, но успя да порази вратата на домакините, носейки успеха на своя тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
145