Севиля с обрат срещу Атлетико за Купата (видео)


В. Мухарски

Севиля с обрат срещу Атлетико за Купата (видео)

Севиля направи важна крачка към 1/2-финалите за Купата на Краля. Тимът стигна до победа с 2:1 като гост на Атлетико Мадрид в първа среща от 1/4-финалите. И трите попадения паднаха в края на мача.

През първото полувреме положения не липсваха, като в 13-ата Диего Коща прати топката в мрежата, но реферът не зачете гола заради нарушение в атака. Малко преди това Пабло Сарабия отправи коварен удар от 19 метра, при който топката облиза гредата.

Все пак по-интересно бе в края на срещата. В 66-ата Клеман Ленгле беше за малко да си отбележи автогол. Той плонжира и с глава прати топката в близката греда. В 73-ата "дюшекчиите" откриха резултата. Стеван Нзонзи не успя да изчисти топката, а тя попадна у Диего Коща, който шутира неспасяемо по диагонала от 13 метра, давайки аванс на своя тим.

Гостите отвърнаха на удара и в 80-ата изравниха. Хесус Навас центрира отдясно, получи се рикошет, който залъга вратаря в Моя - 1:1. Малко преди края Хоакин Корея направи пълен обрат и оформи крайния резултат за този мач.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
151