Иниеста: Коутиньо ще е важно попълнение за Барса


И. Ангелов

Иниеста: Коутиньо ще е важно попълнение за Барса

Андрес Иниеста насърчи Барселона да закупи плеймейкъра на Ливърпул Филипе Коутиньо, след като испанецът смята, че това ще е добро попълнение за състава на каталунците, които търсят подсилване през януари. След летния си опит за осъществяване на този ход сега медиите отново свързват бразилеца с Барса. С оглед напускането и на Хавиер Масчерано тимът се свързва и с 23-годишния колумбийски национал Йери Мина:

"Аз мисля, че това ще са две важни попълнения за клуба. Ако клубът иска да се подсили в тези позиции, това трябва да е с играчи, които могат да издържат на напрежението в клуб като този. Това ще са две големи попълнения. Но все още нищо не е станало, така че ще е сложно."

Барселона изтегли Челси в Шампионска лига и Иниеста бе запитан за срещата между тези отбори от 2009 г., когато с гол в последната минута Барса продължи и стигна финал, където надви Манчестър Юнайтед:

"Първото нещо, което си помислих при жребия беше, че това е труден мач срещу много мощен съперник във всеки смисъл. Имаме някои хубави спомени. Най-добрите моменти изникнаха в съзнанието ми при изтеглянето."

  Сподели
98