Перес: Свидетели сте на уникален момент


Н. Гавазов

Перес: Свидетели сте на уникален момент

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес излезе с изявление на Общото събрание на клуба, в което подкрепи старши-треньора на отбора Зинедин Зидан, както и нападателя Кристиано Роналдо.

"Сега вие сте свидетели на уникален момент, защото на сметката на нашия клуб има 12 Купи на европейските шампиони. Нашият клуб остави голяма следва в паметта на мадридските фенове. Ние направихме това, което изглеждаше невъзможно, спечелвайки две поредни Шампионски лиги, както и спечелвайки турнира три пъти за последните четири години. Последният успех бе най-добрият в нашата история и той показва желанието на клуба да расте и да прогресира.

През този сезон вече завоювахме Суперкупата на УЕФА и на Испания. Сегашният отбор продължава да мечтае заедно със своя забележителен треньор, който е символ и икона на клуба. Зидан е най-добрият лидер на този отбор, както и Роналдо. Кристиано е голмайстор в историята на Реал Мадрид, той е получавал званието най-добър играч в света и скоро ще получи своята пета "Златна топка".

Реал е еталон за световния футбол през цялата си 115-годишна история. Преданост и вяра - това е свещено за Реал. Ние сме най-обичания клуб в света, а стълбовете на нашия клуб са уважение, отборна работа и солидарност", заяви Перес.

 

  Сподели
323