Барселона съгласува трансфера на Йозил


Н. Гавазов

Барселона съгласува трансфера на Йозил

Спортният директор на Барселона Раул Санлехи е съгласувал трансфера на полузащитника Месут Йозил. Информацията е на испанския журналист Жерар Ромеро, за когото се знае, че се намира близо до кухнята на каталунския клуб. Според представителя на медиите, функционерът е летял до Лондон през уикенда, където е имал предварителна договорка за среща с агента на немския национал.

Разговорите са се провели в хотел "Савой", след което представителят на футболиста се е насочил към летището, а Санлехи е напуснал хотела и се е отправил в неизвестна посока - много е вероятно спортният директор да е използвал чартърен полет.

Ромеро твърди, че страните са уточнили личния договор на немеца, както и бонусите за играча и агента, ако сделката стане факт. Предполага се, че до края на седмицата Барселона ще проведе съответните преговори с Арсенал и ще отправи оферта в размер на 20 милиона евро. Това е много под цената, която лондончани искат за немеца, но от друга страна така ще бъде предотвратено преминаването на немеца в някой от конкурентите на Арсенал във Висшата лига.

Напомняме, че подобна информация се появи вчера в някои каталунски издания, но се уточняваше, че в Барселона са разделени относно трансфера на Йозил.

 

  Сподели
151