Перес: Кейн не е по джоба на Реал Мадрид


Н. Гавазов

Перес: Кейн не е по джоба на Реал Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес призна, че не е искал да научи цената на нападателя на Тотнъм Хари Кейн, но англичанинът така или иначе не е по джоба на Кралския клуб. Ако трябва да се вярва на съобщенията в испанската преса, по време на срещата между двата отбора в Шампионска лига, представители на Реал Мадрид и Тотнъм са се срещнали, за да обсъдят евентуален трансфер на Кейн на "Сантяго Бернабеу" през следващото лято.

Както се изясни по-късно, не е имало никакъв диалог по този въпрос, а Кейн уточни, че е готов да прекара цялата си кариера в Тотнъм.

Според Перес, той наистина не се интересува от цената на играча, който повече от всички вкара през тази календарна година. При всички случаи, Кейн не е по джоба на Реал.

"Наистина се замислих за Хари Кейн, защото това е великолепен играч и е още млад. Той постигна голям прогрес, но честно казано, ние сме доволни от Карим Бензема и смятаме, че отборът е добре комплектуван. Не съм питал президента на Тотнъм за цената, иначе той щеше да ми каже, че Кейн струва 250 милиона (евро), а това е много за нас", заяви Перес.

 

  Сподели
144