Реал победи Барса в първи мач за Суперкупата на Испания (видео)


FUTBOL-TV

Реал победи Барса в първи мач за Суперкупата на Испания (видео)

Реал Мадрид записа успех с 3:1 срещу Барселона в сблъсъка между двата тима за Суперкупата на Испания на "Камп Ноу". Автор на първото попадение бе Жерад Пике, който в 50-ата минута прати топката в собствената си врата. При тази ситуация Марсело центрира остро, а защитникът на Барса, в опита си да изчисти - прати кълбото в мрежата на каталунците.

Иначе в 37-ата минута бе най-интересното положение за първата част. Гарет Бейл нанесе мощен удар от границата на пеналта, но Тер Щеген отново блесна с невероятно спасяване.

След почивката Барса поведе, а малко след това Деулофеу направи невероятен пропуск, след като не успя да се разпише от добра позиция. Малко след това Дани Карвахал бе близо до гола, но Жорди Алба с отлична намеса предотврати това да се случи.

В 70-ата минута Роналдо пробва странична ножица, но без успех. След него и Марсело се отчете с пропуск. В 76-ата минута Лионел Меси се разписва от дузпа. Реферът отсъди доста спорен наказателен удар в полза на каталунците, след като Луис Суарес се строполи в наказателното поле след съприкосновение с Кейлор Навас.

В 80-ата минута Роналдо се разписа и даде аванс на своя тим, но само две минути след това CR7 получи втори жълт картон за симулация и бе изгонен от рефера. В 90-ата минута Марко Асенсио наказа грешка на Пике и също записа името си сред голмайсторите, като по този начин сложи точка на спора, фиксирайки крайния резултат. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
707