Голямото дерби на Мадрид остана без победител (видео)


FUTBOL-TV

Голямото дерби на Мадрид остана без победител (видео)

Реал Мадрид и Атлетико Мадрид не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат - 1:1 в столичното дерби от програмата на 31-ия кръг в Ла Лига. И двете попадения паднаха през втората част. Преди почивката също беше много интересно, а най-чистото голово положение бе в 31-ата минута, когато Кристиано Роналдо получи отлична топка и стреля доста силно и точно покрай вратаря Облак, но в последния момент Савич успя да изчисти от голлинията.

Малко след това Гризман стреля опасно, но Навас плонжира и изби. Така се стигна до 52-ата минута, когато Пепе откри резултата. Тони Кроос центрира от фаул, Савич не скочи достатъчно високо и от десет Пепе насочи с глава безупречно до гредата - 1:0. Малко по-късно бе отговорът на гостите, но отлична атака бе пропиляна от Торес.

Все пак в 85-ата Антоан Гризман изравни успя да се разпише и да изравни резултата. Малко преди това французинът пробва изключително красиво отиграване със задна ножица, но при тази ситуация реферът отсъди засада. В крайна сметка двата тима поделиха по точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
188