Хеттрик на Роналдо при успех на Реал в дербито срещу Атлетико (видео)


FUTBOL-TV

Хеттрик на Роналдо при успех на Реал в дербито срещу Атлетико (видео)

Реал Мадрид се наложи с класическото 3:0 при визитата на своя градски съперник - Атлетико в дербито от 12-ия кръг на Ла Лига. В герой за "белите" се превърна голямата звезда Кристиано Роналдо, който се отчете с хеттрик. В 23-ата минута португалецът откри резултата, след като стреля от фал, топката се отби от стената и стана неспасяема за Облак - 0:1.

Иначе в 12-ата минута CR7 имаше претенции, че е вкарал гол, след като отправи хубав удар, а вратарят изби от голлинията. Роналдо обаче претендираше, че кълбото е преминало голлинията, но реферът не бе на това мнение. До края на тази част до нов гол не се стигна, но след почивката Кристиано подсигури победата на своя тим.

В 71-ата минута 7-цата си спечели дузпа, след като надхитри Савич, а при изпълнението на наказателния удар прати кълбото до гредата. В 76-ата Бейл надбяга Хуанфран и подаде топката на крака на Роналдо, който от три метра насочи в мрежата за своя хеттрик - 0:3. В 83-ата Зидан сложи край на мъките на домакините, след като реши да смени Роналдо, пускайки в игра Хамес Родригес. В 87-ата Навас изби в корнер след опасен удар на Караско. Така Реал се поздрави с крайния успех.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
255