Байерн с обрат срещу Дармщат (видео)


FUTBOL-TV

Байерн с обрат срещу Дармщат (видео)

Байерн Мюнхен записа труден успех с 3:1 над Дармщат 98 в среща от кръга на Бундеслигата. Баварците спечелиха, макар на полувремето да изоставаха в резултата. Гостите откриха в 26-ата минута, когато една контраатака беше завършена с удар с глава от юношата на баварците Сандро Вагнер - 0:1.

Все пак два гола на Томас Мюлер и дежурен на Роберт Левандовски донесоха поредната победа на тима на Джосеп Гуардиола. Изравнителното попадение падна 4 минути след подновяването на играта, когато Мюлер се възползва от подаване на Рафиня и изравни - 1:1. В 67-ата минута реферите отмениха чист гол на Левандовски, но седем минути след това Мюлер все пак изпрати топката в мрежата за 2:1 с атрактивно изпълнение от въздуха.

Самият Левандовски също се разписа, като това стана в 84-ата минута, като този път попадението му бе зачетено. Мачът ще се запомни с това, че Франк Рибери се завърна след поредно дълго отсъствие заради контузия и дори асистира за едно от попаденията. В същото време част от запалянковците на Байерн зад едната врата изразиха своето мнение за Гуардиола с огромен транспарант, на който пишеше "Пеп никога не беше един от нас", визирайки предстоящото му напускане в края на сезона.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
156