Байерн без проблеми срещу Аугсбург


FUTBOL-TV

Байерн без проблеми срещу Аугсбург

Байерн Мюнхен записа успех с 3:1 при визитата си на Аугсбург и така стигна до 18-ата си победа от началото на сезона в Бундеслигата. Баварците продължават да са убедителен лидер с преднина от осем точки пред втория Борусия Дортмунд.

Гостите откриха резултата още в 15-ата минута, когато за пореден път точен бе Роберт Левандовски. Нападателят получи подаване от Томас Мюлер в наказателното поле, овладя с гръб към вратата и със завъртане прати топката неспасяемо в мрежата.

Следващото попадение падна чак в 62-ата минута. Тиаго Алкантара пусна добър пас между двама бранители от дълбочина, извеждайки Роберт Левандовски сам срещу вратаря. Полякът изчака за секунда и прати топката в десния ъгъл. В 78-ата минута контраатака на баварците и не добро изчистване на защитник на Аугсбург създадоха разбъркване, което бе наказано от Томас Мюлер.

Аугсбург стигна до почетен гол в 86-ата минута, след като Раул Бобадия пое топката с гръб към вратата, завъртя се и реализира с левия крак, оформяйки крайния резултат.

  Сподели
101