Клоп: Ливърпул е готов да ми даде време за постигане на успехи


Н. Гавазов

Клоп: Ливърпул е готов да ми даде време за постигане на успехи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отбеляза, че отборът се нуждае от време, за да се завърне на по-високи височини.

"В Ливърпул са работили водещи треньори и футболисти, оказващи своето влияние върху клубната история и за четири месеца се убедих, че тук всички са гладни за успехи. Ние се стараем да върнем отбора на по-висока височина. Двата манчестърски клуба и няколко лондонски имат възможност да влагат повече пари. Поради това, дори да предприемеш верните крачки, не е факт, че това ще позволи да се изкачиш в таблицата за класиране на Висшата лига, защото и тези клубове правят верните крачки", заяви Клоп.

"Всички в Германия знаят за парите от телевизия в Англия и мислят, че е хубаво такива финанси да има и в Бундеслигата, но в това първенство такива пари получават и конкурентите ти, а в това е цялата трудност", добави немецът.

"Чувствам се комфортно в Ливърпул. Това е специален клуб, специално място. "Анфийлд" е забележителен стадион, тук всеки ден си проникнат от историята. За мен е голяма чест, аз много се радвам, че се намирам тук. И независимо от това, че всички очакват светкавичен успех, те в същото време са готови да проявят търпение и да дадат нужното време за постигането на този успех", завърши Клоп.

 

  Сподели
88