Анонс на 28-ми кръг в Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 28-ми кръг в Бундеслигата - срещите в неделя

Борусия М'гладбах - Хамбургер
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 30.03.2014г.
Час: 16:30
Съдия: Торстен Кинхьофер

Борусия М'гладбах постигна победи в Дортмунд и у дома си срещу Херта и се върна в борбата за топ 4, но ето, че през седмицата "кончетата" претърпяха поражение срещу Айнтрахт Франкфурт, което засега оставя Борусия на пет точки от четвъртото място.

В последните си седем мача като гост "динозаврите" спечелиха само една точка. Иначе, отборът се стабилизира под управлението на Мирко Сломка и успя да постигне две победи и две равенства в последните си шест мача, което е много по-добро нещо от черната серия от пет поредни загуби, която тимът записа на старта на сезона. Седем кръга преди края на сезона Хамбургер е 16-ти, на две точки от спасителния бряг.

Не може да има съмнения относно това кой е фаворит. Стана традиция във всеки кръг от Бундеслигата да се получават изненади. Отчитайки факта, че такива вече имаше в Мюнхен и Леверкузен, предположенията са, че Борусия ще си вземе мача.

Прогноза за: Борусия М'гладбах - Хамбургер 2:0

 

 

Хановер 96 - Вердер
Стадион: "HDI-Арена", Хановер
Дата: 30.03.2014г.
Час: 18:30
Съдия: Маркус Шмид

При Тайфун Коркут Хановр 96 не може да бъде наречен домакински отбор, защото саксонците добре се представят навън, а у дома си допуснаха три поражения. Тимът загуби последните с два мача и седем кръга преди края се намират на пет точки от опасната зона.

На такава дистанция от 16-я се намира и Вердер Бремен, който също загуби последните си две срещи. Тези поражения сложиха край на серията от пет последни мача, в които бременци успяваха да постигнат положителни резултати.

Очертава се напълно равностоен мач, съперниците страдат от едни и същи проблеми и поради тази причина може да очакваме всякакъв резултат. Домакините са фаворити, но както казахме по-горе, те на три пъти огорчиха своите фенове и няма да е изненадващо, ако го направят за четвърти път.

Прогноза за: Хановер 96 - Вердер 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
178