Хановер, Хамбургер и Мьонхенгладбах с победи (видео)


В. Мухарски

Хановер, Хамбургер и Мьонхенгладбах с победи (видео)

Хановер 96 разгроми Майнц 05 с 4:1 в среща от съботните мачове от Бундеслигата. Гостите поведоха още в 10-ата минута с попадение на Мюлер. След това обаче играчите на Хановер разбиха опонента си и стигнаха до обрат и категорична победа. Маме Бирам Диуф изравни в 31-ата минута, а обратът бе факт в 37-ата минута след попадението на Артур Собиех.

Разгромът за Майнц беше оформен в края на мача. Първо в 80-ата минута звездата на Хановер Дидие Я Конан направи 3:1, а само две по-късно Едгар Приб оформи крайния резултат. Майнц остава в челото на таблицата с 9 точки. Хановер е със същия актив.

В същото време Борусия Мьонхенгладбах надделя със същия резултат над Вердер Бремен у дома. Хуан Аранго откри за домакините в 35-ата минута, а автогол на Рафаел направи преднината им от два гола в 55-ата. Малко по-късно Хавард Нордтвайт върна жеста на Вердер и вкара в собствената си врата, за да намали на 1:2. Точка на спора сложиха Макс Крузе в 75-ата и Патрик Херман в 85-ата, които оформиха разгрома в полза на тима от Мьонхенгладбах.

Хамбургер разгроми новака Айнтрахт Брауншвайг с 4:0 на своя стадион, а Нюрнберг допусна изненадваща загуба от Аугсбург на своя стадион с 0:1.

Ето и резултатите в Германия от съботните мачове:

Хамбургер - Айнтрахт Брауншвайг 4:0
Хановер - Майнц 4:1
Борусия Мьонхенгладбах - Вердер 4:1
Нюрнберг - Аугсбург 0:1
Волфсбург - Херта 2:0

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
162