Хофе громи, Леверкузен също с победа (видео)


В. Мухарски

Хофе громи, Леверкузен също с победа (видео)

Хофенхайм постигна най-изразителния успех в съботния ден в Бундеслигата, след като прегази с 5:1 домакините Хамбургер. Рафаел ван дер Ваарт отбеляза единственото попадение за тима от Хамбург и то от дузпа в 44-ата минута. За Хофе точни бяха Роберто Фирмино (5' и 77'), Кевин Воланд (50') и Антони Модест (67' и 74')

Вердер надделя трудно с 1:0 над Аугсбург, с което се утвърди в челото на таблицата с пълен актив от 6 точки. Единственото попадение в срещата реализира Мехмет Екичи в 23-ата минута.

Фрайбург отстъпи с 1:2 на Майнц в домакинството си и продължава да няма точка от началото на сезона. Ники Цимлинг и Николай Мюлер пронизаха противниковата мрежа, а почетният гол за Фрайбург вкара Себастиан Фрайс.

Байер Леверкузен постигна втора поредна победа в новия сезон от Бундеслигата, след като се възползва от автогола на Даниел Швааб в 42-ата минута, за да спечели гостуването си на Щутгарт с 1:0. Така "аспирините" са един от 4-те отбора, които след първите два кръга имат пълен актив от точки и окупират челото в класирането.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
162