Анонс на 29-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 29-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Щутгарт - Борусия М'гладбах
Стадион: "Мерцедес Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 14.04.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Тобиас Велц

Резултат от първата част на сезона 2:1 (Гарник, Броуверс -автогол; Щранцл)

Щутгарт се движи по схемата "една победа" на шест мача. Успехът на 17 март във Франкфурт дойде след три безплодни срещи и бе последван от поражение и равенство. На 17 февруари "швабите" пък победиха в Зинсхайм, но преди това претърпяха пет загуби. Така Щутгарт се озова на 13-то място, на девет точки от опасната зона.

Борусия М'гладбах от своя срана записа три успеха в последните си шест двубоя и "кончетата" не само се върнаха в горната част на таблицата за класиране, но имат реални шансове да се преборят за място в евротурнирите, защото се намират само на четири точки от топ 4, а програмата в следващите пет двубоя е много благоприятна. Амбициите обаче трябва да бъдат подплатени с резултати и утрешната среща е една възможност да разберем дали Борусия има намерение да играе в Европа.

Домакините са без контузените Дидави, Какау и Торун, а гостите пристигат без Щранцл и Руп, които се борят с травми.

Вероятно ще видим равностоен и открит мач, в който съперниците ще се опитат да овладеят средата на терена и оттам да създадат предпоставки за успех. В този смисъл Аранго и Херман от гостите изглеждат по-заплашително от Траоре, Максим и Харник. Може би "кончетата" повече ще владеят топката, но те трябва да намерят пътя към вратата на Улрих, а това ще стане през една сгъстена отбрана. Не е изключено мачът да завърши наравно, но ако трябва да използваме само един знак, логиката ни подсказва, че това ще е "2".

Прогноза за: Щутгарт - Борусия М'гладбах 1:2


Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 2.20
Равен - 3.30
Борусия М'гладбах - 3.30

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 2.15
Равен - 3.15
Борусия М'гладбах - 3.30

 

 

 

Аугсбург - Айнтрахт
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 14.04.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Тобиас Велц


Резултат от първата част на сезона 2:4 (Чхол, Мьолдерс; Мьолдерс -автогол, Айгнер, Майер -2)

В Аугсбург кипи усилена работа по определяне на състава за следващия сезон: вече стана ясно, че шест човека ще напуснат клуба, а скаути на баварците се оглеждат за млади нови попълнения. Това обаче няма как да не учудва, тъй като Аугсбург все още не е запазил мястото си в елита. Тимът не само, че не може да напусне зоната на плейофите, но след днешните мачове в Бундеслигата се смъкна на предпоследното място. Безпокойство буди и факта, че единствените три победи са срещу намиращи се в криза отбори - Хофенхайм, Вердер и Хамбургер.

Айнтрахт може би се явява най-удобният съперник за Аугсбург в момента. Франкфуртци не само напуснаха топ 4, доказвайки че нямат сили и възможности да се борят за място в Шампионска лига, но са напът да се разделят и с шестата си позиция. Отборът е в криза и за последните си осем срещи постигна само една победа и три равенства.

Чхол и Филип са контузени от Аугсбург, в лазарета на гостите се намира Трап.

Ако погледнем таблицата за класиране, вероятността да се изкушим, доверявайки се на Айнтрахт е много голяма. В същото време последните резултати на утрешните съперници вероятно ще ни накарат да размислим. Мачът утре би трябвало да бъде равностоен и открит, като везните леко са наклонени към Аусбург - отборът е притиснат до стената и няма друга алтернатива освен победата. Освен това формата на баварците е по-добра, а не е за пренебрегване, че те ще бъдат домакини.

Прогноза за: Аугсбург - Айнтрахт 2:1

Коефициенти от bet365:
Аугсбург - 2.37
Равен - 3.25
Айнтрахт - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Аугсбург - 2.30
Равен - 3.20
Айнтрахт - 3.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133