Анонс на 15-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 15-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хофенхайм - Вердер Бремен
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 02.12.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Кнут Кирхер

Маркус Бабел заяви в четвъртък, че е изморен от грешките на своите възпитаници, но в същото време се надява да ги поправи в близко време. Дали Дитмар Хоп ще му даде това време? Програмата на Бундеслигата в неделния ден ни предлага една от най-оспорваните срещи. Плътността в средата и долната част на таблицата за класиране само в рамките на един мач може да направи някой отбор аутсайдер и борещ се за оцеляването си. Точно това се случва в момента с Хофенхайм, отборът декларирал преди начало на сезона, че ще се бори за място в евротурнирите. След четири мача без победа, включително и три загуби обаче, Хофи се намира на 16-то място и на 4 точки от зоната, в която съвсем би потънал.

Вердер загуби домакинството си на Байер Леверкузен в средата на седмицата, а преди това не успя да запази преднината си при своето гостуване на Волфсбург. Всъщност, тези два мача отразяват цялостното представяне на „музикантите" през сезона - едно след друго следват чудесно подредени композиции, фалшиви акорди и много често мелодия, която няма как да зарадва почитателите на северняците.

Преди две години „селяните" пометоха тук своя съперник с 1:4, но от четири мача между двата съперника това е единствената победа на Хофи на своя земя. Двете загуби и равенството показват гостоприемство на отбора от Зинсхайм спрямо бременци, но дали и сега ще е така? През този сезон Вердер е изключително неубедителен навън, което го прави един от най-желаните гости. Ето една чудесна възможност пред Хофенхайм да поправи отрицателната си статистика спрямо „музикантите". Освен това трите точки ще дадат глътка свеж въздух на Бабел и хората му.

Прогноза за: Хофенхайм - Вердер Бремен 2:1


Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 2.60
Равен - 3.30
Вердер Бремен - 2.62

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 2.65
Равен - 3.25
Вердер Бремен - 2.55

 

 


Волфсбург - Хамбургер
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 02.12.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Петер Зипел


Кьостнер заяви, че е доволен от представянето на своите в мача им срещу Борусия М'гладбах в средата на седмицата. Единственото, от което треньора на Волфсбург остана недоволен това е неспособността за реализиране на положенията за гол. Няма как да не се съгласим със специалиста: от 11 удара в рамките на противниковата врата, головете са 0. Поражението с 0:2 бе първо за „вълците" в последните им 4 мача и то засега ги оставя на 15-то място в класирането на три точки от Хофенхайм

Хамбургер редува поражения със загуби и тук-там някое равенство за цвят. Така например „динозаврите" пометоха с 3:1 Шалке 04 в средата на седмицата, а миналия уикенд загубиха гостуването си на новака Фортуна. По-рано победиха Майнц, завършиха наравно с Фрайбург и катастрофираха срещу Байерн. След подобно криволичене няма как Хамбургер да е в челото на класирането, така че 8-то място е напълно заслужено и справедливо отражение на представянето на тима.

Очакванията са, че домакините ще се хвърлят в непрестанни атаки от самото начало и ще се опитат да установят контрол върху събитията - любимата ситуация за техния противник, който обича да предоставя топката, наблягайки на контраатаката. Фаворит в мача е Волфсбург, но именно заради някоя контраатака на гостите бихме могли да станем свидетели и на резултат, който няма да е по вкуса на „вълците".

Прогноза за: Волфсбург - Хамбургер 1:0

Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 1.90
Равен - 3.60
Хамбургер - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Волфсбург - 1.95
Равен - 3.40
Хамбургер - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189