Анонс на 14 кръг на Бундеслигата - срещите в сряда


Н. Гавазов

Анонс на 14 кръг на Бундеслигата - срещите в сряда

Фрайбург - Байерн Мюнхен
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 28.11.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Флориан Майер

След загубата от Борусия Дортмунд в края на миналия месец, Фрайбург подобри представянето си и записа две победи и две равенства, включително изненадващ успех в Хановер. През уикенда „соколите" буквално прегазиха Щутгарт с 3:0 и тези техни добри резултати ги изкачиха на шесто място в класирането.

Байерн Мюнхен също претърпя поражение в края на миналия месец, но оттогава баварците имат три победи и едно равенство, отбелязвайки 11 гола и допускайки само един. Заслужено мюнхенци се намират на върха в таблицата за класиране, на 9 точки от втория Борусия Дортмунд, срещу който ще играят в края на седмицата.

Домакините са без контузените Хьохн, Гинтер и Езекуел, но най-голяма е загубата на наказания Муждза, което би могло да наруши стабилността на отбраната.

Байерн е без намиращите се в лазарета Луис Густаво, Кан и Ариен Робен. Ван Буйтен се възстанови от травмата си, но няма да играе утре. Боатенг и Бадщубер се конкурират за място в сърцето на отбраната, където ще видим също така Данте.

Не е ясно какво ще ни покажат и какъв стил ще предпочетат двата тима. Вероятно Фрайбург ще се защитава много твърдо, така както го направи срещу Хановер 96 и Борусия М'гладбах. Гостите ще се опитат да вкарат ранен гол, с който да установят контрол върху събитията и да успокоят нещата. Ако хората на Хайнкес хвърлят едно око на предстоящия сблъсък с Борусия Дортмунд и не се съсредоточат изцяло върху действията си, може да станем свидетели на изненада. Всичко друго сочи, че Байерн би трябвало да победи.

Прогноза за: Фрайбург - Байерн Мюнхен 1:1


Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 9.00
Равен - 5.00
Байерн Мюнхен - 1.33

Коефициенти от Offsidebet:
Фрайбург - 9.00
Равен - 4.75
Байерн Мюнхен - 1.33

 

Вердер Бремен - Байер Леверкузен
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 28.11.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Торстен Кинхьофер

Вердер се намира в добра форма - „музикантите" са с една загуба в последните си шест мача и спечелиха 4 точки срещу Фортуна и Волфсбург в предишните два кръга, което ги изкачи на седмо място в класирането. Добрата новина е завръщането на Клеменс Фриц, което със сигурност ще заздрави отбраната. Лукимия също се връща след наказание, но вероятно ще започне от пейката. В халфовата линия няма да има промени, а за място в атаката ще спорят Петерсен и Акпала.

Леверкузен също се намира във впечатляваща форма, спечелвайки 4 от последни си 5 срещи, включително като гост на Байерн Мюнхен, което съществено подобри положението на тима в турнирната таблица. Байер догони Шалке и Айнтрахт, изоставайки само на точка от втория Борусия Дортмунд. Извън строя се намират контузените Кадлец, Сам, Беларби и Швааб. Хегелер евентуално може да замени някой от контузените централни защитници, а Кастро да отиде на десния фланг.

За бременци „аспирините" са кост в гърлото. Осем мача вече „музикантите" не могат да преодолеят леверкузенци. Предположенията са за отворен футбол с положения за гол, което предполага, че срещата ще бъде спечелена от отбора, който се възползва най-успешно от своите шансове.

Прогноза за: Вердер - Байер Леверкузен 2:2

Коефициенти от bet365:
Вердер Бремен - 2.60
Равен - 3.50
Байер Леверкузен - 2.55

Коефициенти от Offsidebet:
Вердер Бремен - 2.70
Равен - 3.25
Байер Леверкузен - 2.50

 

Борусия М'гладбах - Волфсбург
Стадион: "Борусия-Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 28.11.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Роберт Хартман

Борусия М'гладбах играе у дома си с променлив успех: 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, а головата разлика е 1:9. Интересното е, че Волфсбург постигна 3 от своите 4 победи навън. Това прави мача тази вечер изключително любопитен.

Домакините са без кадрови проблеми и освен Даемс, няма други отсъстващи, докато „вълците" ще излязат с променен състав, тъй като Жосуе е наказан. Другите отсъстващи от състава на гостите са контузените Пилар и Хелмес.

Ако погледнем формата на двата тима, тази на Волфсбург е малко по-добра, което ни дава основание да твърдим, че очакванията са за равностоен двубой, в който може да няма победител.

Прогноза за: Борусия М'гладбах - Волфсбург 2:1

Коефициенти от bet365:
Борусия М'гладбах - 2.37
Равен - 3.40
Волфсбург - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия М'гладбах - 2.45
Равен - 3.30
Волфсбург - 2.75

 

 

Щутгарт - Аугсбург
Стадион: "Мерцедес Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 28.11.2012г.
Час: 21:00
Съдия: Бастиан Данкерт

Домакините след 13-я кръг имат отрицателен баланс (4-4-5) и се намират на 12-то място, което едва ли е успокоително за феновете на отбора, още повече, че разликата от опасната зона е само 4 точки. Аусбург завърши наравно с Борусия М'гладбах през уикенда и по такъв начин прекъсна серията си от четири поредни загуби. Баварците остават последни в класирането на пет пункта от спасителния бряг.

Дидави, Какау и Хоогланд са контузени от домакините, но това няма да се отрази на постройката на отбора. Молинаро и Бока се конкурират за място в центъра на защитата. Треньорът Лабадия няма да извършва промени в останалите линии и ще запази състава от последния мач.

Йентч, Райнхард и Верхаген все още са контузени. Санко и Ландкамп се конкурират за мястото на централен защитник. На вратата вероятно Амсиф ще замени Йентч. Ако Бракер започне заедно с Байер, тогава Вогт ще може да отиде на десния фланг на отбраната.

Очакванията са, че Щутгарт ще доминира от самото начало на срещата. За 25 мача като гост в Бунделигата, Аугсбург има само две победи, едва ли баварците биха изненадали съперника си тази вечер.

Прогноза: Щутгарт - Аугсбург 2:1

Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 1.60
Равен - 4.00
Аугсбург - 5.25

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 1.62
Равен - 3.60
Аугсбург - 5.50

 

 

Нюрнберг - Хофенхайм
Стадион: "Нюрнберг", Нюрнберг
Дата: 28.11.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Йохен Дреес

Този мач справедливо е определен от немските колеги като „битката за оцеляване". Домакините са само с една победа в последните си десет мача и се смъкнаха на 15-то място в класирането с 13 точки. Въпреки негативните резултати баварците подобриха играта си в защитата и ако проследим последните им срещи, ще видим, че те не се предадоха съвсем без бой, включително завършиха наравно с Байерн Мюнхен и направиха същото при гостуването си на Гройтер.

Хофенхайм се намира на точка след своя съперник и в клуба засега не се говори за европейски амбиции, а по-скоро, как да се помогне на Бабел и на футболистите да започнат да побеждават. Всъщност, основните проблеми на „селяните" са от многото отсъстващи. В лазарета се намира Вестергаард, Крис, Шескер и Малбасик, а Вукчевич е наказан.

Не е добро положението и при домакините - Хлоусек, Стефан и Мендлер са контузени, а Фойлнер е наказан. Това вероятно ще изравни силите и е основание да очакваме интересен сблъсък.

Статистиката не е в полза на Нюрнберг, но пък както никога досега баварците не са били толкова близо да запишат първа домакинска победа над Хофенхайм.

Прогноза за: Нюрнберг - Хофенхайм 1:1

Коефициенти от bet365:
Нюрнберг - 2.40
Равен - 3.30
Хофенхайм - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
Нюрнберг - 2.45
Равен - 3.25
Хофенхайм - 2.80

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
188