Анонс на 31 кръг на Бундеслигата - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 31 кръг на Бундеслигата - срещите в събота

Хамбургер - Хановер 96

След тежкото поражение в Хофенхайм, Хамбургер има нужда от победа, ако не иска да попадне в зоната на изпадащите. „Динозаврите" вече са част от битката за оцеляване и четири спечели точки в последните девет мача поставя под заплаха елитният статут на хората на Торстен Финк. Контузени са Микел, Дикмайер и Райкович, а Гереро е наказан. Все още не е ясно дали Бесич и Кастелен ще попаднат в групата за мача - последната дума ще има лекарския екип. Аого се завърна и ще започне като десен бек. Качар и Ринкон се конкурират в централната част на халфовата линия, а Личевич, Сало и Торе за място на дясното крило. Петрич се завръща в стартовата единадесеторка. Схема на игра 4-4-2.

Хановер 96 победи Волфсбург в средата на седмицата и затвърди амбицията си да играе отново в Европа през следващия сезон. Силното оръжие на отбора са контраатаките и силната защита. Сега остава да видим, как саксонците ще се справят без контузения Маме Диуф, който се присъедини в лазарета към Стиндл и Абделауе. Хагуи и Погатец се конкурират за място в отбраната, а Шерундоло и Чахед за мястото на десния бек. Шлаудраф вероятно ще замени Диуф отпред.

Очакванията са Хамбургер да доминира във владеенето на топката, а Хановер 96 да контраатакува. Логиката сочи, че трябва да се доверим на гостите, но двубоят е един от тези, в които човек е длъжен да рискува - всички предпоставки са налице и поради вместо игра със знак „2", лично аз ще заложа на победа на домакините - колкото и нереалистично да изглежда.

Коефициенти от bet365:
Хамбургер - 2.30
Равен - 3.40
Хановер 96 - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Хамбургер - 2.30
Равен - 3.25
Хановер 96 - 3.05

 

Прогноза за: Хамбургер - Хановер 96 2:1

 

 

Байер Леверкузен - Херта


Леверкузен победи Кайзерслаутерн през седмицата, но новият треньор Сами Хюпия има още много работа за вършене. Трудно и нереалистично ще бъде ще бъде отборът да мисли за топ 4 след като преди това спечели само една точка в пет мача, но една победа в събота вечер срещу борещия се оцеляване Херта ще бъде важна стъпка към запазване на позицията в топ 6. Агусто, Чорлука, Бендер, Да Коста. Швааб и Сам са контузени. Кастро вероятно ще замени хърватският бранител на десния фланг на отбраната, а Ролфес Бендер в отбранителната линия. Ортега от своя страна ще получи шанс на дясното крило. Схема на игра 4-2-3-1.

Херат Берлин се намира на предпоследното място и все още се бори за своето оцеляване. Берлинчани все още имат някакви шансове, защото се намират на две точки от 16-я Кьолн и на три от 15-я Аугсбург, но многото контузени защитници могат да попречат на надеждите на тима. В лазарета се намират Рони, Миятович, Хубник, Янкер, Нойман, Франц и Лустенбергер, а Еберт е наказан. Рехагел ще се принуди да използва схема 4-2-3-1 с Рамос единствен нападател. Специалистът ще върне в отбраната Нимайер и Бастианс и на практика ариегарда на столичани ще бъде изцяло в нов състав.

Леверкузенци са домакини и логиката сочи, че те ще се опитат да установят контрол върху играта от самото начало на мача. Формата на Байер не е много добра, но проблемите в гостите и ниският морален дух правят домакините фаворити за трите точки.

Коефициенти от bet365:
Байер - 1.53
Равен - 4.00
Херта - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Байер - 1.55
Равен - 3.75
Херта - 6.00


Прогноза за: Байер Леверкузен - Херта Берлин 2:1

 

 

Волфсбург - Аугсбург

След една добра серия през март, Волфсбург загуби последните си два мача. Четри точки от топ 6 четири кръга преди края е огромна пропаст и хората на Магат отчаяно се нуждаят от победи, ако разбира се „вълците" желаят да играят в евротурнирите. Хитцлспергер, Медожевич и Крис са контузени, а Лопес е наказан за един мач. Добрата новина е, че Мадлунг се завърна от изтърпяване на дисквалификация. Хелмес ще получи шанс да започне отпред с Манджукич. Схема на игра 4-4-2.

След силната си серия от шест мача без поражение, Аугсбург загуби последните си два мача и в момента баварците се намират на точка от мястото на плейофите. В следващите три кръга Аугсбург играе с два отбора от топ 4 и в последния срещу пряк конкурент - тежка програма, в която хората на Лухукау са длъжни да вземат поне 4-5 точки, ако искат да не треперят до последно. Де Йонг, Бах, Гогиа и Оерл са контузени. Треньорът ще заложи на контраатакуващ стил и схема 4-2-3-1 с Байер и Хосогай в центъра на халфовата линия.

Сценарият за този мач най-вероятно ще бъде един: Волфсбург ще атакува мощно, а гостите ще се защитават и контраатакуват. Защитата на домакините е податлива на бързи противникови атаки и може да станем свидетели на оспорван и интересен мач. Логиката сочи, че „вълците" ще победят, но с чиста съвест и тук може да предприемем риск в нашата игра.

Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 1.72
Равен - 3.75
Аугсбург - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Волфсбург - 1.75
Равен - 3.60
Аугсбург - 4.33


Прогноза за: Волфсбург - Аугсбург 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
241