Щутгарт ще направи още една стъпка към топ 4


Н. Гавазов

Щутгарт ще направи още една стъпка към топ 4

Щутгарт - Вердер Бремен
Стадион: "Мерцедес-Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 13.04.2012г.
Час: 21:30
Съдия: Тобиас Велц

Щутгарт приема Вердер Бремен в среща от 31-я кръг на Бундеслигата. Швабите ще се опитат да направят поредната стъпка към класиране в топ 4 - само допреди два месеца хората на Бруно Лабадия се намираха във втората половина на таблицата за касиране, а в момента - четири кръга преди края на шампионата те са пети на седем точки от четвъртия Борусия Мьонхенгладбах. Всичко това си има своето обяснение, защото Щутгарт е без загуба от средата на февруари и спечели 20 от 24 възможни точки, включително и равенството като гост на Борусия Дортмунд.

Силният финален спринт на Щутгарт ярко контрастира със слабото представяне на Вердер Бремен. „Музикантите" са без победа в пет поредни мача, от които взеха само три точки и не само отпаднаха от борбата за топ 4, но вече се намират и извън топ 6. Четири кръга преди края Вердер е осми на две точки от Байер Леверкузен и ако хората на Томас Шааф все още искат да играят в евротурнирите догодина, те ще трябва да подобрят значително представянето си.

За домакините няма да играят контузените Буларуз и Аудел, както и Кузманович, който изтърпява наказание. Лабадия няма да прави някакви особени промени в състава, който игра срещу Аугсбург във вторник вечер. Вероятно Сакай ще започне на десния фланг на отбраната, докато Бока или Молинаро ще играят като леви бекове. Оказаки и Шибер се конкурират за място на лявото крило, като японецът е с по-големи шансове да започне титуляр. Гентнер ще замени Кузманович. Схема на игра 4-2-3-1.

Кадровото положение във Вердер е много зле, което обяснява лошите резултати на тима. Контузени са Баргфрайд, Екици, Прьодл, Арнаутович и Вандер. Наказания изтърпяват Боених, Боровски и Хънт. ократис ще замени Налдо в центъра на защитата, а Игнжовски - Баргфреде в опорната зона. 4-3-1-2 ще бъде схемата на игра, която на моменти може да се промени на 4-3-3.

Интересен двубой. И двата отбора играха през седмицата, така че голяма роля в утрешния мач ще повлияе в каква степен футболистите са възстановили физическите си сили. Домакините се намират в отлична форма и са с висок морален дух и всички предпоставки сочат, че те трябва да победят.


Последни 5 изиграни срещи:

Щутгарт:

16 март Хофенхайм - Щутгарт 1:2 (Бундеслига)
25 март Щутгарт - Нюрнберг 1:0 (Бундеслига)
30 март Борусия Дортмунд - Щутгарт 4:4 (Бундеслига)
07 април Щутгарт - Майнц 05 4:1 (Бундеслига)
10 април Аугсбург - Щутгарт 1:3 (Бундеслига)

Вердер Бремен:

17 март Борусия Дортмунд - Вердер Бермен 1:0 (Бундеслига)
24 март Вердер Бремен - Аугсбург 1:1 (Бундеслига)
31 март Вердер Бремен - Майнц 05 0:3 (Бундеслига)
07 април Кьолн - Вердер Бремен 1:1 (Бундеслига)
10 април Вердер Бремен - Борусия М'гладбах 2:2 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Щутгарт - Вердер Бремен

92 срещи
32 победи за Щутгарт
28 равенства
32 победи за Вердер Бремен
Голова Разлика: 157:142 за Вердер Бремен


Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 1.83
Равен - 3.60
Вердер Бремен - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 1.85
Равен - 3.50
Вердер Бремен - 4.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
169