Анонс на 25 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 25 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Вердер - Хановер 96

Вердер загуби последните си два мача, с което прекъсна добрата си серия от пет среши без загуба и бременци се нуждаят от точки, ако искат да запазят мястото си в топ 6. Евентуален неуспех срещу Хановер 96 ще бъде ясен сигнал, че нещо се случва в отбора. Налдо, Боровски и Хънт са контузени, а Уесли е под съмнение за утрешния сблъсък. Вероятно Сократис ще замени Налдо, а Фриц, който е завръща от дисквалификация ще замени Игнжовски на десния фланг на защитата. Марко Марин ще започне в центъра като атакуващ полузащитник, макар че Екици също е вариант. Арнаутович и Розенберг се конкурират за място отпред.

Хановер 96 е на точка зад утрешния си съперник и ако постигне победа, тимът от Долна Саксония ще измести бременци от шестото място. През седмицата Хановер игра мач от Лига Европа и сега остава да видим доколко хората на Мирко Сломка са изморени от пътуването до Белгия. Андреасен, Шмиидебах и Милър са контузени, а Шулц е наказан. Егиман и Хагуи е борят за място в центъра на отбраната, а Шерундоло най-вероятно ще отиде на десния край на защитата. Вместо Шулц, като ляв бек ще играе Пандер, а Диуф и Абделаоу ще оглавят атаката, позволявайки на Шлаудраф да играе зад тях.

Очаква се Вердер да доминира във владеенето на топката, а Хановер 96 да се опитва да разбива атаките на своя противник и с дълги топки към нападателите да създава голови възможности. И двата отбора имат своите силни страни, така че това трябва да бъде един отворен и вълнуващ мач.

Коефициенти от bet365:
Вердер - 1.90
Равен - 3.60
Хамбургер - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Вердер - 1.95
Равен - 3.40
Хамбургер - 3.75


Прогноза за: Вердер Бремен - Хановер 96 2:2

 


Шалке 04 - Хамбургер

Шалке 04 загуби последните си два мача и основната причина за това отсъствието на някои от ключовите защитници. От друга страна основните полузащитници вече се завърнаха и това трябва да помогне на тима в борбата му за място в челната четворка. Унерстал, Фьорман и Хьоведес са контузени, а Пападопулос е наказан. Хилдебранд ще застане на вратата вместо Унерстал, а завърналия се от контузия Метцелдер ще започне в центъра на отбраната вмсто Пападопулос. Хьогер ще играе като десен бек.

Хамбургер е трети мач без победа, а миналия уикенд „динозаврите" претърпяха тежко поражение у дома си. Така хората на Торстен Финк се смъкнаха отново в таблицата за класиране и вече са само на 4 точки от опасната зона. Мицкел и Аого са контузени, а Яролим и Гереро наказани. Янсен ще замени Аого на позицията ляв бек, което ще позволи на Личевич да отиде в средата на терена. Качар ще замени Яролим, а Арслан и Петрич ще оглавят атаката.

Вероятно Хамбургер ще атакува повече, а Шалке ще изчаква своя шанс, както в повечето случаи правят „миньорите". В същото време бързите атаки на гелзенкирхенци ще се сблъскат с една търсеща своя баланс защита, която ако в този мач не заиграе по-добре, Хамбургер със сигурност няма да има шансове за успех.

Коефициенти от bet365:
Шалке 04 - 1.83
Равен - 3.60
Хамбургер - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Шалке 04 - 1.85
Равен - 3.40
Хамбургер - 4.20


Прогноза за: Шалке 04 - Хамбургер 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131