Анонс на 25 кръг на Бундеслигата - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 25 кръг на Бундеслигата - срещите в събота

Борусия Мьонхенгладбах - Фрайбург


М'гладбах загуби първият си мач в Бундеслигата от началото на декември и определено тимът воден от Фавре не се намира в своята най-добра форма. Отборът загуби Патрик Херман и Игор де Камарго на този етап не успява да запълни успешно мястото пред Марко Ройс. Щранцл и Броверс се конкурират за място в центъра на отбраната, на левия фланг Даемс ще започне, а пред него Аранго. Схема на игра 4-4-2 с Марко Ройс като дясно крило.

Фрайбург спечели изненадващо срещу Шалке 04 миналата седмица и „соколите" направиха важна крачка към оцеляването си в елита. Отборът все още е предпоследен в таблицата за класиране, но разликата от 15-то място вече е само две точки. За домакините отпадат контузените Крмас, Барт, Брандстер и Хьон. Вероятно гостите ще излязат с 4-4-1-1 като Розентал ще започне зад Фрейс в атаката. Шустер се завърна от контузия и може да го видим в опорната зона, което ще позволи на Флум да замени в центъра на защитата Хьон.

- М'гладабх е не победен в последните си 15 домакинства в Бундеслигата.
- Фрайбург загубиха 8 от последните си 10 гостувания в Бундеслигата.
- Фрайбург е допуснал най-малко 3 гола в последните си 4 гостувания в Бундеслигата.

Очакванията са домакините от самото начало да установят контрол върху събитията на терена. Фрайбург трябва да се защитава много твърдо, ако иска да има някакъв шанс срещу фаворита в този мач.

Коефициенти от bet365:
Борусия М'гладбах - 1.57
Равен - 4.00
Фрайбург - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия М'гладбах - 1.55
Равен - 3.75
Фрайбург - 6.00


Прогноза за: Борусия М'гладбах - Фрайбург 2:0

 


Волфсбург - Байер Леверкузен

Волфсбург е трети мач без победа и „вълците" се нуждаят от победа за да останат на безопасна дистанция от зоната, която би ги изпратила в по-долна дивизия. В последните си мачове нападателите на Магат така и не успяват да реализират шансовете за гол, от което страда целия тим - това особено ярко се видя срещу Хофенхайм и в известна степен срещу Кайзерслаутерн. Йрачек и Медожевич са контузени, а Жосуе е наказан. Полак се завърна от контузия и това е добра новина, защото ще замести Жозуе в опорната зона. Хелмес може да получи своя шанс да започне заедно с Манджукич в нападение, макар и Себастиан Полтер също да е опция. Схема на игра 4-4-2.

Байер Леверкузен ще трябва да си възвърне доверието след умопомрачителната загуба в Шампионската лига срещу Барселона в средата на седмицата. В Бундеслигата „аспирините" се представят добре и спечелиха последните си три двубоя, включително и победата над Байерн Мюнхен миналия уикенд. Единственият проблем в днешния мач може да се окаже умората в състава на Робин Дут. Наставникът няма да може да разчита на контузените Чорлука, Сам, Балак, Адлер и Барнета. Схемата на игра ще бъде 4-2-3-1 със Стефан Кислинг начело на атаката. Швааб може да замени още един път Чорлука, макар Даниел да не се справя много успешно със задълженията си на десен бек. Ролфес и Рейнартц се конкурират за място в опорната зона.

Очакванията са за отворен и динамичен мач. Байер Леверкузен спечели последните си 5 срещи против Волфсбург във всички турнири, но домакините не бива да бъдат подценяван, въпреки че нападателите не успяха да вкарат гол в 4 от последните си 6 мача в Бундеслигата.

Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 2.87
Равен - 3.40
Байер Леверкузен - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Волфсбург - 2.80
Равен - 3.35
Байер Леверкузен - 2.40


Прогноза за: Волфсбург - Байер Леверкузен 1:1

 

Майнц 05 - Нюрнберг

Въпреки поражението в Дортмунд през миналата седмица, Майнц 05 се намира във впечатляваща форма след зимната пауза и благодарение на добрите резултати, отборът се измъкна от опасната зона и вече е 12-ти. За домакините няма да играят контузените Поспех, Свенсон, Риизе и Бел. Тухел вероятно ще използва схема 4-3-1-2 със Зидан и Сзалай в нападение, Новески се завръща от контузия и може да замени Кирхов в центъра на защитата.

Нюрнберг спечели последните си три мача, включително над Вердер и Борусия М'гладбах. Отборът играе много солидно в защита и е трудно победим, ако първи успее да вкара гол. Добрите резултати изкачиха „червено-черните" на девето място в класирането, далече от опасната зона, но и далече от местата за евротурнирите. Раковски, Франц и Нилсон са контузени и отпадат за мача, Пекхарт е наказан и това може да накара Сломка да изпозлва Фойлнер като десен бек, а Чандлър в средата на терена.Балич се завръща от наказание и също е възможно да започне в централната част на халфовата линия. Бунжаки ще замени Пекхат отпред. Схема на игра 4-2-3-1.

Очертава се един от най-интересните и вълнуващи мачове на кръга, което няма как да не зарадва любителите на залози. Очакванията са домакините да контролират играта и да доминират във владеенето на топката, докато Нюрнберг ще чака своите шансове.

Коефициенти от bet365:
Майнц 05 - 1.90
Равен - 3.40
Нюрнберг - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Майнц 05 - 1.95
Равен - 3.35
Нюрнберг - 3.75


Прогноза за: Майнц 05 - Нюрнберг 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168