Борусия Дортмунд обяви трансфера на Санчо


Н. Гавазов

Борусия Дортмунд обяви трансфера на Санчо

Борусия Дортмунд обяви завръщането на нападателя на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо.

Борусия подходи креативно към обявяването на сделката за Санчо. Вместо обичайната новина, клубът публикува пародия на официален документ, който гласи: "Когато го попитаха за близките му планове за кариера, Санчо каза: "Върнах се“.

"Когато влязох в съблекалнята днес, имах чувството, че съм се прибрал у дома. Познавам клуба отвътре и отвън, винаги съм бил много близо до феновете тук и никога не съм губил връзка с ръководството. Нямам търпение да видя моите съотборници отново, да изляза на терена, да играя футбол с усмивка на лицето си, да създавам положения за гол, да вкарвам голове и да помогна за класирането за Шампионска лига“, заяви Санчо.

Припомняме, че по-рано медиите съобщиха, че английският футболист ще премине под наем в германския клуб до края на този сезон. 23-годишният Джейдън Санчо спря да попада в състава на "червените дяволи" след конфликт с мениджъра на тима Ерик тен Хаг.

По-рано в кариерата си англичанинът вече игра за Борусия Дортмунд, откъдето премина в Манчестър Юнайтед през 2021 г. Този сезон играчът изигра само три мача във Висшата лига и не беше ефективен.

  Сподели
317