Ройс отрече за конфликт с Терзич


Н. Гавазов

Ройс отрече за конфликт с Терзич

Полузащитникът и бивш капитан на Борусия Дортмунд Марко Ройс проговори за предполагаемия си конфликт със старши- треньора на германския отбор Един Терзич.

"Никой никога не е искал да отстрани Терзич от поста му. Подобно намерение не е идвало нито от мен, нито от други играчи в отбора. Става все по-трудно да се четат подобни слухове. Това ме вбеси.

Връзката ми с Един бих определила като много близка. До голяма степен благодарение на това ние често говорим открито помежду си. И правя това не само частно, но и публично. Това не е необичайно; правил съм го с всеки треньор през цялата си кариера.

С Терзич нямаме конфликт. Но забелязах, че реакцията ми след като бях заменен срещу Аугсбург изглежда имаше такъв ефект. Това са пълни глупости. Разбира се, бях разочарован, че трябваше да напусна терена. Не трябваше така да показвам разочарованието си. Просто трябва по-добре да контролирате емоциите си“, заяви Ройс.

По-рано стана известно за конфликта между Ройс и Терзич. Съобщаваше се, че ако Джейдън Санчо се присъедини към отбора, ветеранът от "пчелите" вече няма да бъде в титулярния състав.

  Сподели
122