Анонс на 32-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 32-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хамбургер - Майнц 05
Стадион: "Фолкспаркщадион", Хамбург
Дата: 07.05.2017 г.
Час: 16:30
Съдия: Даниел Зииберт

Неделната програма в Бундеслигата ще бъде открита с мача между Хамбургер и Майнц 05. Мнозина може би ще пренебрегнат този мач, заради статута на двата тима, но съветът ни е да не го правим, защото очакванията са за вълнуващ двубой, в който може да се получи всякакъв резултат. Съперниците се намират над пропастта и всяка една точка е много ценна. Не е изключено, утре да бъде определен и кой от двата отбора ще завърши 16-ти или 15-ти, а защо не и 17-ти (ако Инголщад извърши чудеса).

Хамбургер постигна две сензационни победи през април, надделявайки над Кьолн и Хофенхайм, но след това нещата си дойдоха на мястото - последваха три поражения, включително и домакинско от изпадналия Дармщад.

Майнц 05 леко подобри формата си през последния месец. Хората на Мартин Шмид победиха Херта и успяха да измъкнат точка при гостуването си на Байерн Мюнхен. Дори в загубата срещу Борусия Мьонхенгладбах има позитивен момент, защото Майнц 05 игра без страх срещу фаворита, атакуваше постоянно и със зъби и нокти се бореше да вземе нещо от "кончетата".

Отсъстващи: Матениа, Мюлер, Екдал от домакините, Бусман и Матц от гостите.

Вече казахме какви са очакванията към мача. Букмейкърите предвиждат домакинска победа, но съветът ни е да се доверим на гостите. Първо, "динозврите" нямат никакъв вътрешен ресурс за трансформация, второ, северняците изглеждат много минорно и трето, потенциалът на гостите е по-голям.

Прогноза: Хамбургер - Майнц 05 1:2

 


Фрайбург - Шалке 04
Стадион: "Шварцвалдщадион", Фрайбург
Дата: 07.05.2017 г.
Час: 18:30
Съдия: Роберт Кампка

Фрайбург продължава борбата за място в Лига Европа, но "соколите" спечелиха само един мач от последните си три срещи, като в миналия кръг получиха страхотен удар от изпадналия Дармщад, претърпявайки класическа загуба. Така Фрайбург остана на точка от шестия Кьолн и на два пункта от петия Херта.

Положението на Шалке 04 не е кой знае колко по-цветущо. "Миньорите" отпаднаха от Аякс в Лига Европа, показвайки поредната си наивна игра и записаха само две победи от последните си пет мача в Бундеслигата. Положителното във всичко това е равенството с РБ Лайпциг и победата с 4:1 в Леверкузен. По този начин Шалке 04 вече има 41 точки, които оставят тима в средата на таблицата, без възможност да се преследва място в евротурнирите.

Отсъстващи: Франц от домакините и Баба, Налдо и Шолф от гостите.

Тази среща също е много любопитна. Шалке 04 изглежда в малко по-добра форма и може би това е причината букмейкърите да отдадат предпочитанията си на гостите. Ние обаче съветваме да не се пренебрегва това, че Фрайбург е домакин, така че равенството изглежда напълно реално.

Прогноза: Фрайбург - Шалке 04 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
102