Хофенхайм - Айнтрахт: Селяните ще изпреварят Дортмунд


Н. Гавазов

Хофенхайм - Айнтрахт: Селяните ще изпреварят Дортмунд

Хофенхайм - Айнтрахт
Стадион: "Вирсол Рейн Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 30.04.2017г.
Час: 18:30
Съдия: Гюнтер Перл

Хофенхайм продължава борбата за третото място и след днешната грешна крачка на Борусия Дортмунд "селяните" имат възможността да изпреварят с точка конкурента си, ако, разбира се, спечелят утрешния си мач. А колективът на 29-годишния Юлиан Нагелсман влиза в него с 4 победи и равенство в последните си шест двубоя.

А що се отнася до Айнтрахт, там настроението също е добро. Да, "орлите" бяха без победа в десет мача, преди да се наложат над Аугсбург и то по много труден начин, но пък в средата на седмицата хората на Нико Ковач се наложиха над Борусия Мьонхенгладбах в Купата и ще играят финал в турнира. Иначе Айнтрахт се намира на 11-то място, но на безопасно разстояние от опасната зона, докато шансовете за попадане в топ 6 остават, тъй като дистанцията до там е само 4 точки.

Отсъстващи: домакините нямат кадрови проблеми, но гостите са без валехо, Хасебе, Маскарел, Медоевич, Волф и Майер.

Фаворит в този мач е Хофенхайм, който ще направи всичко възможно да изпревари Борусия Дортмунд. Освен това "селяните" имат само три равенства тук, а наскоро победиха Байерн Мюнхен, така че шансовете на гостите дори за частичен успех са минимални.

Прогноза: Хофенхайм - Айнтрахт 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126