Аугсбург - Хамбургер: Дербито на аутсайдерите ще е без победител


Н. Гавазов

Аугсбург - Хамбургер: Дербито на аутсайдерите ще е без победител

Аугсбург - Хамбургер
Стадион: "ВВК Арена", Аугсбург
Дата: 30.04.2017г.
Час: 16:30
Съдия: Мануел Грефе

Това е един от ключовите мачове на сезона, тъй като в него ще премерят сили 15-ят и 16-ят в класирането, освен това не е толкова далече и предпоследният Инголщад - само на три точки от Аугсбург и на 4 пункта от Хамбургер. Добрата новина е, че всички останали конкуренти в лицето на Байер, Майнц 05 и Волфсбург претърпяха поражения.

Иначе домакините се намират в лоша форма, с една победа от шест двубоя и 4 загуби в този период. В миналия кръг баварците бяха близо до това да отнемат точки във Франкфурт - голът на Гувелув задържа преднината на Аугсбург до 78-та минута, когато "орлите" изравниха, а в последните три минути на мача извоюваха победата с 3:1

Хамбургер е с две победи и равенство в същия период и допреди седмица изглеждаше, че "динозаврите" са намерили верния път и ще успеят да измъкнат от борбата за оцеляването си, но хората на Маркус Гиздол допуснаха сензационна домакинска загуба от Дармщад, отново поставяйки под напрежение фенове и мястото на тима в елита.

Каюби и Моравек са аут от домакините, Адлер, Матения, Екдал, Костич и Мюлер няма да играят за гостите.

Истинска буря ни очаква утре в Аугсбург, а мачът е с големи въпросителни. Ако изключим последния провал на Хамбургер, тогава именно гостите са фаворит. От друга страна фиаското срещу аутсайдер ни кара да се съмняваме в "динозаврите". Съветът ни е да не пренебрегваме "Х"-а, а от останалите знаци за предпочитане е "единицата".

Прогноза: Аугсбург - Хамбургер 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138