Иниеста: Ще ме притесни ако Неймар отиде в Реал


И. Ангелов

Иниеста: Ще ме притесни ако Неймар отиде в Реал

Андрес Иниеста коментира слуховете, които свързват нападателя на ПСЖ Неймар със завръщане в Испания и Реал Мадрид. Неймар обаче напусна през август кръвния враг на "белия балет", където играеше редом с Иниеста - Барселона, като една от иконите там сега коментира качествата на бразилеца:

"В момента съм безразличен, това не е нещо, което има значение сега, но може би ще ме притесни защото аз разбирам, че той е уникален и решаващ играч, а най-големият ни враг ще се подсили с него. Това обаче е хипотетично. Във футбола всичко се случва. Ако стане, ще видим."

Иниеста даде и своето становище по темата, която повдигна Кристиано Роналдо, когато се обяви за най-великия футболист в историята при спечелването на петата си Златна топка:

"Той даде мнението си както го вижда, но всеки е свободен да има свое мнение и чувство. Играч от неговото ниво, който е постигнал това и има пет златни топки, без съмнение е сред най-добрите. Всички имаме предпочитания, а в този смисъл моето е Лео Меси, за това, което постигна и ще постига с този клуб. Що се отнася до спечелилия Златната топка, изборът е справедлив."

  Сподели
98