ПСЖ се включи в борбата за Кавани


Н. Гавазов

ПСЖ се включи в борбата за Кавани

Пари Сен Жермен се присъедини към компанията на Манчестър Сити, Челси и Реал Мадрид в борбата за нападателя на Наполи Единсон Кавани, съобщават сутрешните британски издания. Както е известно, късно снощи се разбра, че Челси е с едни гърди пред конкурентите си, след като "сините" предложиха на уругвайския национал заплата от 9 милиона паунда, а на настоящия му клуб 54 милиона паунда.

До края на седмицата се очаква и отговора на ПСЖ, който най-вероятно ще намери изражение в оферта от 50 милиона паунда за Кавани. Парижани имат твърдото намерение да удържат шампионската си титла в Лига 1 и освен това да направят пробив в Шампионска лига.

Сумата, която французите ще предложат на Наполи е максимално близка до тази, която е записана в контракта на играча за откупване на договора му. Не е ясно обаче по какъв начин ПСЖ ще убеди Кавани да предпочете неговата оферта - вероятно парижани ще предложат по-висока заплата на нападателя от това, което Челси предлага, но засега става дума само за предположения.

 

  Сподели
89