Адриано призна за тежкия си период в Италия


.

Адриано призна за тежкия си период в Италия

Бившият нападател на Интер Адриано заяви пред Globoesporte, че с напускането му на Италия е настъпила положителна промяна в живота му, която е спомогнала да стъпи на краката си и ако получи предложение да се завърне в Серия А, това ще го поласкае.

"Сега аз се чувствам много комфортно в Рио и искам да продължа своята голова серия. Прекарах период на тежка депресия. Беше ми тежко цялото това медийно внимание към личния ми живот. По мен с сипеха само лъжи и това ми пречеше много. Напуснах Италия и сега съм по-добре. Някои хора си мислят, че връщането ми в Италия ще бъде много сложно от психологическа гледна точка, но това не е така - аз съм нов човек, повече зрял и по трезвен отвсякога. Ако се върна в Европа, запалянковците ще видят друг Адриано" , заявява 27 годишният бразилец.

Освен това нападателят на Фламенго не смята, че времето на заминаването си от Сан Сиро е грешка и хвърли вината за неблагополучиятя си върху журналистите.

"Истината е, че в последните години ми беше много трудно и за това вина имат журналистите с техните измислици. Не съжалявам защото сега съм много добре и ще играя все по-добре. Аз съм напълно в кондиция със себе си и ще дам най-доброто което мога на новия си отбор, завършва Адриано.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
195