Галатасарай примамва Дрогба с Ебуе


М. Мехмед

Галатасарай примамва Дрогба с Ебуе

Турският гранд Галатасарай таи голяма надежда за привличането на Дидие Дрогба от Челси през лятото, пише турският спортен сайт „Спор хикс". „Джимбом" почти гарантира спечелването на титлата в Турция и отсега готви гръмка селекция. Целта на ръководството е тимът да направи голям пробив в Шампионската лига през следващия сезон. Интересът към Дрогба пък датира още от миналото лято, когато емисарите на Галатасарай направиха всичко възможно за да докарат 33-годишния нападател край Босфора. Тогава Дрогба реши да остане в Челси. В момента обаче отношенията между Дрогба и треньора му Вилаш Боаш не са за завиждане и играчът може да се раздели с лондончани.

Медиите на Острова пък твърдят, че агентите на опитния голаджия провеждат срещи с различни клубове за бъдещето му. Освен Галатасарай интерес към Дрогба проявява още друг лондонски тим Тотнъм. Сред кандидатите са и руският Анжи и американският Чикаго Файър, които със сигурност ще развържат кесията за подобен трансфер.

Турците обаче са с леко предимство пред опонентите си. Ако Дрогба облече жълто-червената фланелка, той ще стане съотборник със сънародника си Емануел Ебуе. Мениджърът, който докара Ебуе в Галатасарай готви сериозна офанзива за Дрогба, завършва турската медия.

 

  Сподели
99