Тотнъм вади 10 милиона паунда за португалец


М. Мехмед

Тотнъм вади 10 милиона паунда за португалец

Двама португалци са пред напускане в турския гранд Бешикташ, пишат медиите в южната ни съседка. Раздялата с националите на Иберийската страна Мануел Фернандеш и Хуго Алмейда най-вероятно ще стане факт след края на сезона. Двамата пък са с основна заслуга за достигането на Бешикташ до осминафиналите на Лига Европа, където съперник е Атлетико Мадрид.

„Черните орли" обаче останаха без шеф, след като Демирьорен пое футболната федерация в Турция. Кандидатите за поста му в клуба пък отсега алармират, че няма да имат кой знае какви възможности за издържането на клуб с играчи от ранга на Фернандеш и Алмейда.

Тотнъм и Хари Реднап вече се ослушват за Фернандеш и са готови да предложат 10 милиона паунда за да го докарат в Лондон. Руският Анжи е фаворит за подписа на Алмейда. Мултимилионерите от Махачкала влизат в преговорите, предлагайки 12 милиона евро за дългуча.

Мениджърът на двамата португалци Жорже Мендеш наскоро обяви, че ще пусне клиените си на трансферния пазар след края на сезона. Както е известно, именно той докара Фернандеш и Алмейда в Бешикташ.

  Сподели
95