Мело не иска отново Ювентус


М. Мехмед

Мело не иска отново Ювентус

Ювентус определено не е желан клуб за ритане или поне така мисли преотстъпеният на Галатасарай бразилец Фелипе Мело. Полузащитникът премина в турския гранд под наем през миналото лято, след като изпадна в немилост при „бианконерите". 28-годишният футболист прави страхотен сезон в Турция и играе основна роля за лидерската позиция на Галатасарай 6 кръга преди края на местното първенство.

След възкръсването на кариерата си, сега Мело въобще не мисли да се завърне в Ювентус. „Със семейството ми прекарахме много трудни две години в Торино. Благодарен съм, че имах възможност да играя в Ювентус, но никога повече няма да се завърна там", бе лаконичен кариоката.

Преди да облече екипа на Галатасарай, в началото на сезона интерес към Мело са проявявали още испанския колос Реал М и френския ПСЖ, но играчът е предпочел южната ни съседка, вместо да чака отговор от въпросните клубове. Желанието на халфа е някой ден да рита за един от грандовете Милан, Манчестър Юнайтед и Реал М.

В интервюто си пред родна медия Мело завърши:Прекарах страхотно време във Фиорентина. Не съм треньор, но в този отбор играех много назад.

  Сподели
238