Дасие: Все още съм част от Марсилия


-.

Дасие: Все още съм част от Марсилия

Въпреки че официално вече не е част от клуба след уволнението си през юни, бившият президент на Олимпик Марсилия - Жан Клод Дасие все още следи усърдно резултатите на отбора. Запитан в сряда за лошото начало на отбора в Шампионската лига и по-точно за последното място, което заемат Дидие Дешан и неговите играчи преди мача с Евиан Тонон- Гайлар, Дасие е убеден, че този лош период няма да трае дълго.

„Сегашните резултати са незадоволителни и в сряда вечер видяхте промяната. Това класиране не е нормално и за тяхно нещастие, играчите на Евиан Тонон- Гайлар понесоха последствията. И това ще бъде началото на възстановяването за Марсилия ", обяви бившият президент на Олимпик Марсилия пред RTL.

Жан Клод се възползва от изказването си, за да покаже, че остава безусловен поддръжник на колектива въпреки прибързаното си заминаване.

„Напуснах Олимпик Марсилия, но никога не съм бил в лоши отношения с никой от отбора. Напълно солидарен съм с момчета. Аз съм част от Марсилия и винаги ще бъда. Винсент Лабрун напомни за свещения съюз и аз още съм част от него", завърши изказването си Дасие.

ВИОЛЕНА НЕНЧЕВА

  Сподели
167