Дешан: Интересът на Арсенал към Валбуена е само слух


Н. Гавазов

Дешан: Интересът на Арсенал към Валбуена е само слух

Старши-треньорът на Олимпик Марсилия Дидие Дешан отхвърли спекулациите в пресата, че нападателят на клуба Матийо Валбуена желае да премине в Арсенал, наричайки ги „типични за трансферния прозорец слухове". Както е известно, вчера в медийното пространство се появи информацията, че Арсенал обмисля вариант, при който ако Самир Насри напусне „Емирейтс", то тогава да бъде привлечен нападателят на марсилци.

Малко след тази новина, агентът на Валбуена направи изявление, в което каза, че неговия клиент има постоянен договор с Олимпик и няма никакво намерение да напуска сегашния си клуб. Ето, че днес и наставника на играча отрече появилите се вчера слухове около него.

„В този период има най-различни фантастични истории. Това е просто един от онези типични слухове по време на трансферния прозорец, който не отговаря на истината. Матийо е национал и футболист с високо качество. Ако дойде някоя интересна оферта, тя със сигурност ще бъде разгледана, но на този етап няма нищо такова", цитира La Provence думите на Дешан.

 

  Сподели
169