Насри: Футболът е свят на лицемери


Н. Гавазов

Насри: Футболът е свят на лицемери

Полузащитникът на Анталяспор Самир Насри в ефира на Canal + заяви, че футболният свят е пълен с лицемери. 30-годишният футболист разказа, че когато 12 дни се е борил с менингит, никой не му се е обадил.

"Без съмнение, футболът е свят на лицемери. Но аз мога да се погледна в огледалото. Някои могат да кажат, че съм високомерен и горд, но аз съм откровен. Ако ми харесвате, всичко е наред, ако аз не ви се харесвам, това също е наред. Но вие знаете за това. По-рано мислех, че всичко е идеално, но това не е така.

През моята последна година в Марсилия аз 12 дни се намирах в болницата с менингит. Тогава видях другата страна на хората. Всичко бе наред, когато бях Малкия принц на Марсилия, играх в националния, но когато 12 дни се намирах в болница, когато можех да умра, никой не бе до мен. Тогава разбрах как стоят нещата.

Същата история е с журналистите. Хората започнаха да говорят, че съм станал високомерен. За това аз се промених и станах по-откровен, говоря това, което мисля. Ако на вас това ви хареса, тогава е добре, ако не, значи е лошо", заяви Насри.

 

  Сподели
148