Анонс на 30-кръг на Висшата лига на Русия


Н. Гавазов

Анонс на 30-кръг на Висшата лига на Русия

Оренбург - Ростов
Стадион: "Газовик", Ростоши
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

Оренбург е 14-ти, с две токи пред 15-я Арсенал. Ростов от своя страна се намира на четвърто място, на две точки пред Краснодар, който гостува на изпадналия Том. В този мач не може да има никакви сметки и очакванията са двата тима да излязат с най-доброто, с което разполагат.

Оренбург пропусна да победи Уфа в миналия кръг и така да се обезопаси от предпоследната позиция. Сега хората на Роберт Евдокимов имат по-тежката задача да се справят с каления в битките от Лига Европа тим на Ростов, който има само едно поражение през пролетта.

Съветът ни е да се доверим на гостите, които разполагат с по-класен и опитен състав.

Прогноза: Оренбург - Ростов 0:2

 

Том - Краснодар
Стадион: "труд", Томск
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

Том е абсолютен аутсайдер с 3 победи и само 16 отбелязани гола през сезона, което обяснява защо тимът от Сибир изпадна от руския елит още през миналия месец.

Краснодар твърдо държеше четвъртата позиция, но биковете тотално се сринаха в последните мачове, записвайки две загуби и две равенства.

Така и не са ясни причините за срива на колектива на Игор Шалимов. Ако следваме тенденцията, гостите може би ще загубят точки тук и може би почитателите на силните усещания ще заложат на "Х" в мача. И все пак Краснодар е много мощен отбор, който срещу аутсайдера има възможност да завърши сезона на мажорна нота.

Прогноза: Том - Краснодар 0:2

 


Локомотив - Зенит
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

Локомотив се събуди и след лошия април в момента показва много по различен футбол. Тимът записа четири поредни победи, спечели Купата на Русия и успя да измести Уфа от седмото място.

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи - тази максима важи в пълна сила за Зенит. Питерци претърпяха сензационна домакинска загуба от Терек и отстъпиха второто място на ЦСКА, който е с точка преднина. Сега северняците ще се надяват на грешка на техния конкурент, но преди това трябва да победят "железничарите".

Любопитен мач и истинско изпитание на почитателите на залозите. Ясно е, че Зенит разполага с по-класен отбор, но Локомотив се намира на гребена на вълната, което прави срещата много непредсказуема. Единственият мотив да се доверим на гостите е това, че техният съперник постигна всичко през сезона и едва ли ще е толкова мотивиран утре.

Прогноза: Локомотив - Зенит 1:2

 

 

Уфа - Урал
Стадион: "Нефтяник", Уфа
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

Уфа имаше лош период през април, когато допусна пет поражения и се озова много близо до опасната зона. След това башкирци взеха 7 точки от 4 мача и удобно се настаниха в средата на таблицата, където са на 5 точки от 9-я Рубин.

Представянето на Урал може да бъде разделено на две части - първа, в началото на пролетния сезон, в която отборът записа 6 победи и се подвизаваше в топ 8 и втора, през април - май, когато хората на Тарханов допуснаха 6 поражения и равенство в 7 срещи.

Допреди месец никой не предполагаше, че уралци ще се окажат застрашени. В момента тимът се намира на 11-та позиция, но на два пункта от 13-я Криля Советов, т.е. ако самарци победят, а Урал не спечели, тогава колективът на бившия наставник на Славия ще се окаже в зоната на плейофите.

Може би това е най-възловият мач в кръга и съветът ни към почитателите на залозите е да не го пропускат, като особено силно това важи за търсачите на силните усещания. Единственият мотив да предложим знак "2" е, че гостите са по-мотивирани от съперника си, който на всичкото отгоре може да излезе с някои резерви.

Прогноза: Уфа - Урал 1:2

 

 

Арсенал - Спартак
Стадион: "Арсенал", Тула
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

Арсенал се нуждае само от пълен успех, ако иска да запази шансове за спасение - тулчани са предпоследни, на две точки от спасителния бряг. Спартак е шампион и този мач е без значение, но Масимо Карера каза, че целта е отборът да завърши сезона с победа.

Съветът ни е всеки почитател на залозите сам да прецени как да играе двубоя - логика ще се намери във всеки един знак. за статистиката, Арсенал има 5 победи в последните си 6 домакинства. Нашето предложение е соломоновско:

Прогноза: Арсенал - Спартак 1:1

 

 

Амкар - Рубин
Стадион: "Звезда" Перм
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

Мач между съседи в таблицата, с еднакъв брой точки и с еднакво лошо представяне през втората част на сезона. Домакините са без победа в последните си десет срещи, а гостите записаха две победи, които ги извадиха от борбата за оцеляване.

Ясно е, че тези съперници доиграват сезона и очакванията са, че утре ще видим безличен футбол, вероятно без голове и без победител.

Прогноза: Амкар - Рубин 0:0

 


ЦСКА Москва - Анжи
Стадион: "ЦСКА", Москва
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

ЦСКА е със загуба и три равенства в 14 мача през пролетта, което, заедно с подаръка на Терек, върна "армейците" на втората позиция.

Анжи е без победа в последните си 5 мача, като в последните два кръга допусна поражения. Така тимът от Махачкала има само две точки в повече от 13-я Криля Советов и на практика застраши мястото си в елита.

Това може би е най-твърдата "единица" на кръга, а мотивите ни са ясни - всякакъв друг резултат освен "1" може да измести ЦСКА от второто място и от участие в Шампионска лига.

Прогноза: ЦСКА - Анжи 2:0

 


Криля Советов - Терек
Стадион: "Металург", Самара
Дата: 21.05.2017г.
Час: 15:00
Съдия:

Криля Советов се намира на 13-то място, на 2 точки от 12-та позиция, която ще го извади от участие в плейофите. Т.е. самарци се нуждаят само от победа, за да запазят шансове за измъкване от опасната зона. Интересното е, че отборът има три победи в последните си седем мача, като всичките тези успех са навън. Нещо повече, Криля Советов няма победа пред родна публика от началото на годината!

Терек хвърли три бомби през последния месец. Първо загуби гостуването си на 14-я Оренбург, след това претърпя домакинско поражение от Анжи, но най-голямата сензация бе на 7 май, когато кавказците победиха Зенит на собствения му стадион. В момента Терек е шести в класирането, на 3 точки от четвъртия Ростов, но последното изказване на Рашид Рахимов ясно показа, че отборът няма никаква амбиция да се бори за място в топ 4.

Именно думите на треньора на Терек ни карат да предположим, че гостите няма да положат усилия да спечелят утрешната среща. А това предполага че самарци най-после ще зарадват собствените си фенове на домашния "Металург".

Прогноза: Криля Советов - Терек 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
807