ЦСКА Москва - Арсенал: Напрежението ще вземе връх


Н. Гавазов

ЦСКА Москва - Арсенал: Напрежението ще вземе връх

ЦСКА Москва - Арсенал Тула
Стадион: "Арена ЦСКА", Москва
Дата: 12.05.2017г.
Час: 19:15
Съдия: Владимир Балаших

ЦСКА и Арсенал ще открият кръга във Висшата лига и очакванията са за здрава битка, тъй като и двата отбора имат жизненоважна нужда от точки. "Армейците" се върнаха на второто място, след като Зенит изненадващо загуби точки през уикенда. Победата в Перм позволи на столичани да се доближат до Шампионска лига и сега всичко зависи от тях - ако ЦСКА не допусне грешка в оставащите три двубоя, хората на Гончаренко ще участват в престижния турнир през следващия сезон.

Арсенал продължава борбата за оцеляването си, като "артилеристите" сега се намират в по-добро положение, отколкото преди две седмици. Тимът записа две победи в последните три кръга и се намира на точка от зоната на плейофите. А тук заслужава да отбележим, че през миналата седмица бе победен не кой да е, а Ростов, което изненада специалисти и букмейкъри.

Отсъстващи: Березуцки и Дзагоев са под въпрос за домакините, гостите са без Григалава, Берхамов и Думбиа.

Няма никакво съмнение, че двата отбора ще се вкопчат здраво в търсене на положителен резултат. За ЦСКА това е победата, а за гостите - равенството. Това вероятно ще обуслови и действията на съперниците - домакините ще атакуват, а гостите ще се бранят. Въпросът е, доколко напрежението ще даде своето отражение на резултата. Разликата в класите предполага, че столичани би трябвало да вземат мача с поне два гола разлика, но и натискът върху "армейците" е толкова голям, че е напълно вероятно срещата да се окаже по-трудна за домакините, отколкото се очаква.

Прогноза: ЦСКА Москва - Арсенал 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
912