Анонс на 24-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 24-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Том - Оренбург
Стадион: "Труд", Томск
Дата: 23.04.2017г.
Час: 14:00
Съдия:

Шансовете на Том за оцеляване стават все по-малки след последните резултати - загуби от Арсенал и Урал и равенство с Рубин. Сега сибирци са последни, с 13 точки, но не всичко е загубено, защото зоната на плейофите е само на 6 точки.

А Оренбург е точно там, така че мачът спокойно може да сложим в графа дерби на борещите се за своето оцеляване. Хората на Роберт Евдокимов се намираха в опасната зона в края на годината, но след подновяването на сезона постигнаха две победи и равенство, което ги изкачи на 14-та позиция. Но само на точка пред предпоследния.

Този мач е последна възможност на Том да запази някакви шансове за оцеляване. Ако домакините не спечелят, със сигурност ще поемат в долната дивизия.

Прогноза: Том - Оренбург 1:0

 


Криля Советов - Рубин
Стадион: "Металург", Самара
Дата: 23.04.2017г.
Час: 14:30
Съдия:

Криля Советов направи важна крачка към оцеляването си в елита. В средата на миналия месец самарци направиха 0:0 с Ростов, след това измъкнаха точка и от Амкар, а в миналия кръг постигнаха победа с 3;1 като гост на Анжи. Така тимът от Самара събра 20 точки и вече е на 13-то място, на 2 пункта от предпоследния Арсенал.

Рубин тотално влоши формата си и нещата при казанци могат да стигнат до там, че отборът да се бори за оцеляването си. В момента тимът се намира на 8 точки от зоната на плейофите, но само благодарение на резултатите през първата част от сезона. След подновяване на кампанията казанци записаха две равенства - срещу аутсайдерите Оренбург и Том - и допуснаха 4 загуби.

Този мач много си прилича с предходния с оглед на това, че домакините нямат алтернатива освен победата. Лошата форма на Рубин пък предопределя какво ще се случи.

Прогноза: Криля Советов - Рубин 1:0

 


Краснодар - Арсенал
Стадион: "Труд", Томск
Дата: 23.04.2017г.
Час: 17:00
Съдия:

Краснодар има само две победи през втората част на сезона, но "биковете" са и без загуба, а досега играха с ЦСКА, Ростов, Спартак, Локомотив и Уфа. В момента южняците са четвърти, на осем точки от третия Зенит, но с оглед на програмата до края, Краснодар има реална възможност да измести питерци от тази позиция.

Арсенал вече има две победи през пролетта, което е много за отбор от неговата класа, но тимът така и не може да се измъкне от опасната зона. Хубавото е, че изоставането на "артилеристите" не е толкова голямо - само точка от спасителния бряг.

Мач с предизвестен край. Всичко, овен '1" ще е една голяма авантюра.

Прогноза: Краснодар - Арсенал 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
374