Анонс на 24-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 24-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота

Локомотив - Амкар
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 22.04.2017 г.
Час: 16:30
Съдия:

Локомотив дойде на себе си след загубата от Краснодар в средата на миналия месец. Столичани изиграха пет срещи след онзи злополучен мач, в които постигнаха три победи и равенства срещу Спартак и Ростов, а добрите резултати ги изпратиха на пето място, на 4 точки от четвъртия Краснодар.

Амкар също се представя достойно, макар че резултатите не са толкова добри като тези на "железничарите". Занев и компания биха Зенит и паднаха от аутсайдера Том през миналия месец, но след това направиха три равенства - при домакинствата на Терек и Уфа, както и при гостуването на Криля Советов. Сега пермчани се намират на 8-ма позиция, но само на 5 точки от четвъртия Краснодар.

Този мач е с характер на дерби, заради съседството на съперниците, а резултатът в него може да внесе съществени промени в позициите на двата отбора. Съветът ни е да не очакваме много голове и да се доверим на домакините.

Прогноза: Локомотив - Амкар 1:0

 


Терек - Анжи
Стадион: "Ахмат Арена", Грозни
Дата: 22.04.2017 г.
Час: 19:00
Съдия:

Терек се проваля през втората част на сезона и само добрите резултати от миналата година и грешките на конкурентите задържат тима в горната част на таблицата. Кавказците взеха само един мач от шест през пролетта и записаха три загуби, като последната е при гостуването на аутсайдера Оренбург през уикенда. В момента отборът се намира на 6-то място, на 5 точки от топ 4 и на 4 пункта пред десетия Урал.

Анжи допусна домакинска загуба от Криля Советов през уикенда и комфортната преднина, която имаше колективът на Александър Григорян пред отборите от опасната зона вече е стопена - 6 точки от зоната на изпадащите и 4 пункта от зоната на плейофите. Като цяло, Анжи се бори, не се стряска от големите имена, но проблемът идва от лошата игра на защитниците, а и някои ходове на треньорския щаб в мачове, които трябваше да бъдат взети.

Кавказкото дерби винаги е носило особен заряд в себе си, а интригата е присъствала в мачовете. Разбираемо е, че Терек е фаворит в мача, но ние ще посъветваме почиталите на залозите да потърсят "Х"-а, защото моментната форма на домакините също не е кой знае колко по-добра от тази на съперника им. Освен това, ако гостите изчистят някои грешки при игра в защита, те са напълно способни да изненадат всеки един от големите.

Прогноза: Терек - Анжи 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
475