Зенит - Урал: Питерци ще започнат с победа на новия стадион


Н. Гавазов

Зенит - Урал: Питерци ще започнат с победа на новия стадион

Зенит - Урал
Стадион: "Крестовский", Санкт Петербург
Дата: 22.04.2017 г.
Час: 14:00
Съдия:

Зенит се представя колебливо през втората част на сезона и вече се заговори за напускане на Мирча Луческу. През уикенда северняците претърпяха поражение с 2:1 при гостуването си на Спартак Москва, което увеличи дистанцията от лидера на 11 точки. Това е втора загуба на Зенит в последните шест мача, а в допълнение са и двете равенства в този период, което по форма през пролетта оставя питерци извън топ 4.

Урал се намира на обратния полюс, а работата на Александър Тарханов буди възхищение. Тимът от Екатеринбург също изигра шест двубоя, в които постигна пет победи и допусна само едно поражение. Така уралци се изкачиха на десета позиция, на 9 точки от зоната на плейофите. А само преди няколко месеца тимът се намираше в опасната зона!

Интересът към този мач е много голям - билетите за него бяха изкупени преди 4 дни, като една от причините е, че това е първа среща на новото съоръжение. Другата причина е формата на съперниците. От гостите вече заявиха, че са пределно мотивирани и са готови да дадат битка.

Фаворит обаче е Зенит. Домакините са в серия от 24 мача без загуба тук, със седем равенства в този период. Другото е, че северняците разполагат с по-качествен състав, което може би ще се окаже по-силен аргумент в оформянето на резултата от мотивацията и ентусиазма на гостите.

Прогноза: Зенит - Урал 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
506