Витороя - Бенфика: Потърсете риска


Н. Гавазов

Витороя - Бенфика: Потърсете риска

Витория Гимараеш - Бенфика
Стадион: "Дом Афонсо Енрикес", Гимараеш
Дата: 07.01.2017г.
Час: 20:15
Съдия:

Това е още един мач, който едва ли ще бъде пропуснат от всеки уважаваш себе си почитател на залозите. Витория е пети в класирането, на 2 точки от зоната на Шампионска лига. При това хората на Педро Мартинс имат само четири загуби във всички турнири от началото на сезона, а в момента се намират в серия от седем мача без поражение, с пет победи в този период.

Бенфика е лидер в класирането и пристига с шест поредни победи тук. Очевидно е, че гостите притежават по-качествен състав, но не бива да пренебрегваме и фактора домакинство. Най-лесно би било да заложим на "орлите", но двубоят е от онези, над които витае сянката на изненадата - първи мач след коледната пауза, добрата форма на Витория и подкрепата на трибуните, което е фактор в местното първенство. Нямате ли чувството, че домакините няма да загубят мача?

Съветът ни е да потърсим риска, който не е толкова голям и да играем "Х" или "1". Да, вероятността от провал е огромен и едва ли ще е изнендващо, ако мачът се получи "2", но и тръпката ще е неописуема, ако все пак домакините неутрализират съперника си. 

Прогноза: Витория Гимараеш - Бенфика 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204