Левски и Славия няма да се победят


FUTBOL-TV

Левски и Славия няма да се победят

Левски - Славия
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 15.05.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Никола Попов


Левски приема Славия на своя стадион "Георги Аспарухов" в един мач без особено значение. Сезонът се доиграва за "белите", докато на "Герена" всички погледи са насочени за предстоящия финал за Купата на страната срещу отбора на Черно море. Прогнзата на Futbol-tv е за знак Х.

Треньорът на Левски Стойчо Стоев ще разполага с всички налични футболисти за столичното дерби. От двубоя отпадат единствено капитанът Владимир Гаджев и Стефан Велев, които са наказани.

По индивидуална програма през седмицата се подготвяха юношите Владислав Мисяк и Илия Димитров, които имаха ангажимент с дублиращия отбор. Останалата част от отбора се включи пълноценно в заниманията.

Братята Борислав и Радослав Цоневи са двете опции пред Стойчо Стоев за опорен халф срещу Славия. Един от тях ще играе като вътрешен халф редом до испанците Аниете и Бедоя. Боби Цонев направи добър мач срещу Черно море, но той има по-скоро офанзивни функции. Неговият близнак Ради влезе като смяна във Варна, но сега има възможност той да бъде титуляр в най-старото столично дерби. В игра ще се завърне Роман Прохазка, който пропусна последните два двубоя на Левски, защото изтърпяваше санкция за натрупани жълти картони.

В Славия няма проблеми с контузени играчи преди двубоя срещу Левски. Треньорското ръководство на "белите" ще може да разчита на наличните си футболисти, които са здрави и взеха участие в предишните мачове на отбора от втората шестица на шампионата в "А" група. Изключение прави единствено Радослав Василев, който получи пети жълт картон в срещата с Марек преди седмица. Нападателят е основен голмайстор на "белите" през настоящия сезон, като има 10 попадения, но няма да има възможност да се разпише срещу Левски.

Славия се намира на девето място в класирането с актив от 37 точки и не може нито да се изкачи по-нагоре в него, нито да падне по-надолу. При победа пък Левски ще си гарантира и на теория първото място във втората шестица.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - СЛАВИЯ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
245