Антони Здравков: Играчите трябва да докажат, че имат място в Левски


.

Антони Здравков: Играчите трябва да докажат, че имат място в Левски

Изпълняващият длъжността старши-треньор на Левски Антони Здравков определи група от 18 играчи за утрешния двубой от 1/16-финалите в турнира за купата на България с Брестник в Пловдив. Срещата ще се играе на стадион Лкомотив в парк Лаута, тъй като стадиона в град Раковски няма лиценз. Здравков залага на петима млади момчета, които играят в дублиращия отбор.

Групата на Левски:
Божидар Митрев, Цветан Димитров, Виктор Генев, Еньо Кръстовчев, Георги Сърмов, Шакиб Бензукан, Дениран Ортега, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Димитър Телкийски, Йордан Милиев, Саша  Симонович, Георги Христов, Иван Стоянов, Андреас Васев, Георги Ангелов, Боян Табаков, Борислав Балджийски.

Французинът Седрик Бардон е получил почивка заради натрупана умора. Юсеф Рабех, Живко Миланов и Веселин Минев, които играха на инжекции в последните срещи, също не бяха включени в групата. Антони Здравков коментира предстоящата среща.

"Всеки един отбор независимо дали играе в "А" или "Б" група е в състояние да затрудни не само Левски, но и който и да е тим. Ако ние подценим Брестник и играем отпуснато, ще си имаме проблеми. Аз съм убеден, че след провала в Сливен тези, които ще играят срещу Брестник ще докажат, че имат място в Левски. За Черно море няма да коментирам каквото и да било преди мача с Брестник. Ако коментираме жребия, който ни отреди съперник като Черно море, това значи, че не зачитаме отбора на Брестник, което не е коректно. Мнението и на Георги Иванов, и моето, и това на публиката е, че ако не докажеш качествата си срещу отбор като Брестник, нямаш място в Левски. За нас всеки мач е важен и Левски ще се отнесе към всеки турнир с нужната отговорност. Клуб като Левски има високи цели и нямаме право да си помислим "този мач да мине, другия е важен", заяви Здравков.   


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

  Сподели
186