ЦСКА-червени и ЦСКА-бели с равенство в учебна игра (видео)


.

ЦСКА-червени и ЦСКА-бели с равенство в учебна игра (видео)

ЦСКА-бели и ЦСКА-червени не успяха да излъчат победител помежду си и завършиха при равенство 2:2 в учебна игра, кoято бе наблюдавана от собственика на "червените" Димитър Борисов.

Двубоят се състоя на стадион "Българска армия" и бе ръководен от официален съдия, който имаше жени за асистентки. Помощник-треньорът на тима Ради Здравков се включи в състава на ЦСКА-бели.

Резултатът бе открит в 12-ата минута, когато Уго Баес центрира, а Йордан Тодоров се възползва от грешка на вратаря Ивайло Петров и откри резултата - 0:1 в полза на ЦСКА-бели. Десет минути по-късно Данчо Тодоров удвои след асистенция на Руи Мигел. В 29-ата минута в игра се появи и самият наставник на "армейците" Любослав Пенев, който заигра като ляв бек в червения отбор, на мястото на получилия травма бивш играч на Сливен Костадин Стоянов.

В 42-ата минута Тодор Тимонов с хубав удар от границата на наказателното поле върна едно попадение за червените, а в 52-ата след центриране отдясно и красиво изпълнение от въздуха на Давид Силва бе оформен крайният резултат - 2:2. До края на двустранната игра Руи Мигел можеше на два пъти да изведе белите напред в резултата, но пропусна и в двата случая.

След последния съдийски сигнал бяха изпълнени и дузпи, при които резултатът бе 8:5 за белите, като Здравко Чавдаров хвана ударите на Светослав Петров, Димитър Димитров и Давид Силва, а Томи Костадинов би в аут. За белите единствено Росен Колев пропусна, след като шутира встрани от вратата. Точни от бялата точка бяха и двамата треньори съответно Ради Здравков, и Любослав Пенев.


ЦСКА-(Червени) - ЦСКА-(Бели) 2:2

0:2 Тодоров (12, 22), 1:2 Тимонов (42), 2:2 Силва (52).

ЦСКА (Червени): Петров (40-Михайлов), Й. Минев, Котев, Попов, К. Стоянов (29-Любо Пенев), Св. Петров, Костадинов, Янков, Давид Силва, Тимонов, Димитров.

ЦСКА (Бели): Чавдаров, Ради Здравков, Иванов, Колев, Баес, Янчев, Аес, Зехиров, Сандански, Тодоров, Мигел.

Снимка: Gong.bg

Видео: Тук

АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
295