Левски обърна Локомотив Мездра у дома (видео)


.

Левски обърна Локомотив Мездра у дома (видео)

Левски победи Локомотив Мездра с 3:1 на своя стадион "Георги Аспарухов" в мач от 11-я кръг на родната "А" група. Гостите изненадващо поведоха в 40-ата чрез Хазуров, но през втората част Бардон, Сърмов и Кръстовчев бяха точни за обрата на "сините". Вячеслав Грозни и Станимир Стоилов, които са спрягани за бъдещи наставници на "сините", наблюдаваха срещата от трибуните на "Герена".
През първата част домакините очаквано бяха по-добрият отбор, но трудно стигаха до чисти голови положения пред вратата на гостите от Мездра. В 40-ата минута след груба грешка в защитата на "сините" Страти Илиев изведе Хазуров и нападателят откри резултата. До края на полувремето Виктор Генев и Еньо Кръстовчев пропуснаха много изгодни положения за изравняване на резултата. През втората част домакините излязоха на терена преобразени и стигнаха до пълен обрат в срещата. Само 5 минути след подновяването на играта Седрик Бардон разтреля Христо Иванов за 1:1, а в 64-ата Телкийски центрира от корнер, в пеналта на гостите настъпи хаос, Милиев подаде към Георги Сърмов, който с прекрасен удар от воле матира стража на гостите за 2:1. Малко след това Кръстовчев се възползва от грешка в отбраната на Локомотив и сам срещу Иванов не сгреши за крайното 3-1.

След този успех Левски събра актив от 16 точки и се върна в горната половина на класирането, докато Локомотив Мездра остава на 12-а позиция в първенството.

Видео: Тук

АСЕН ТЕРЗИЙСКИ   

  Сподели
142