Рабех отново бойкотира Левски


.

Рабех отново бойкотира Левски

Скандалният защитник на Левски Юсеф Рабех отново влезе в жълтите хроники. Мароканецът е бойкотирал мача с Берое, а сега и този със Залцбург в Европа, съобщава "Меридиан Мач" . Преди мача с тима от Стара Загора мароканецът изпълнил коронния си номер и заявил, че има болки в аддукторите. Принципно това са симптоми за футболна болест или както е модерно да се нарича - херния.

На "Герена" коментират, че Рабех избрал нарочно тази контузия, защото тази травма е недоказуема, за разлика от останалите, които могат да бъдат доказани с преглед на лекар или ядрено-магнитен резонанс. Футболистите и спортно-техническото ръководство са убедени, че Рабех бойкотира мачовете на Левски и няма никаква контузия. Както е известно, мароканецът от доста време иска да напусне "Герена", а в момента желанието му за това е по-голямо от всякога. Защитникът не крие ни най-малко това пред съотборниците си.

В такава ситуация Георги Петков най-вероятно ще страда в Залцбург, след като пред него ще играят младите и неопитни Йордан Милиев и Шакиб Бензукан. Друга алтернатива пред Гонзо е Виктор Генев, но юношата на шампионите не е играл от дербито с ЦСКА.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
132